perjantai 29. marraskuuta 2013

Viiksekkäitä

Me esitellään teille yhen meijän iskän tuttavien lemmikkejä. 
Kuvat saatiin näitten viiksekäitten äipältä, Eijalta.
Me ei olla koskaan päästy tapaamaan näitä karvaturreja. 

 

Kattokaa noitten kissojen korvia!
Lystikkään näkösiä. 
Äippä ottas heti, mut iskä pitäs laittaa sitten ulkoruokintaan.
Entäs toi marsu!
Leikittäs...

 

Ton seehverin nimi on Sofi.
Siin olis tyttö meijän miäleen, ku se ymmärtää pallonkin päälle. Joo.
Katteluksen nimi on Miska.
Äipälläkin on ollu Miska niminen musta kissa.

 

Sofi ja Saaba syä samalta kupilta.
Hmmm. Vois jäähä meiltä tekemättä.
Viimenen kuva on meijän uusista kaloista.
Äippä osti eilen neljä kultakalaa.
Me ei niistä molskijoista kyl suuremmin piitata.

24 kommenttia:

  1. Minkäsrotuisia kissoja tuollaiset on, kun on noin jännät kiharakorvat? Hauskoja :) Ja marsu nyt on sanomattakin aivan ihana.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äippä ei muista rotua, mutta jospa Eija lukisi tämän kirjotuksen ja vastaisi. Nättejä kyllä ovat noi kisut.

      Äipällä ei oo ollu marsua, mut äipän veljen tyttärellä on. Eli tosi vanhaksi. Sen nimi oli Rusina ja äippä osti sen Sinille.

      Poista
  2. Onpa mukavaa sakkia noissa kuvissa. Kelpais kaveriksi Párekillekin. Meillä oli vuoden päivät hoidossa tuollainen marsu, kun sen kotiväki oli komennuksella jenkeissä. Sen marsun ikää eivät kertoneet kuin vasta jälkeenpäin (yli 5v!). Tiesivät meidän muuten jännittävän pysyykö se hengissä siihen asti kunnes tulevat takaisin Suomeen. Se kuoli pari kuukautta kotiutumisensa jälkeen. Meillä oli tuuria, ettei meidän käsiimme kuukahtanut. Kiva otus se oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan mukavan näköstä porukkaa. Ehkä vähän pelottas toi Sofi, vaikka se on kuulema tosi kiltti ja tottelevainen, mut koska me ei olla, niin vois olla että pantas rähinäks. Joo.

      Teil olikin jännä marsuseikkailu. Äipällä on ollu hamsuja ja tanssihiiriä.

      Poista
  3. Eikös se ole American curl tuo kippurakorvainen kissarotu? Kovasti suloisia ovat, oli rotu mikä hyvänsä. Ja totta kai kaikki muutkin ovat kovasti suloisia ja ihania :)
    Koira ja kissa eivät kyllä meilläkään söisi samalta lautaselta. Ja Törö söisi mielellään nuo kalat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vois ollakin tommonen Amerikan kurli. Meijän äippä on ihan lääpällään kissoihin, on ollu aina, ny meil ei oo iskän allergian vuaks.

      Törö, Törö, ei saa syyä meijän kaloja, vai tuutko kalasteleen ens kesänä meijän lammelle, jonne äippä uhkaa nää kultakalat panna uiskenteleen.

      Poista
  4. Kissanviikset! Todella komeat viikset on tuolla kissalla, niiden rinnalla kalpenee yksi jos toinenkin viiksekäs.

    VastaaPoista
  5. Joo. Tuommoinen marsu ois varmaan kiva. Vois leikkiä "ota marsu kiinni!" -leikkiä. Meillä on kuulemma Vallun aikaan ollut kans yks marsu hoidossa. Vallu oli vaan kuulemma nostanut semmoisen rähäkän, että se marsu oli pitänyt majoittaa saunaan. Ja siltikin Vallu oli ollut koko ajan vahdissa siinä saunan ovella...

    VastaaPoista
  6. Hassuja kissoja ja mukava marsu. Entäs tuo sakemanni sitten? Ja voi pojat mikä maatiainen! Pojat hei, kaloja voi myös syö-dä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin tykätään kaloista, mut noita äipän sinttejä me ei saada syyä. Pyh.

      Poista
  7. Njam mikä ihana kikkaramursu <3

    VastaaPoista
  8. Aahahaa, sakemannin irvikuva :D ♥

    VastaaPoista
  9. Hienoja viiksiveikkoja! Mutta oih, kultakaloja! Emäntä tuolla huokailee, et ois lapsena halunnu kultakaloja, mut ei saanu semmosia. Onko ne vaikeita hoitaa? Meinaan vaan, et jos vaikka joulupukki sattuis tuomaan sille semmosia, niin osaiskohan se hoitaa niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä komia lauma. On.

      Äippä käski sanoo, että nää on meijän ekat kultakalat. Tykkäävät viileästä vedestä, ruakaa annetaan pieninä annoksina muutaman kerran päivässä ja akvaarion pitää olla tarpeeks iso ettei ne sekoo ja pyäri ympyrää. Ovat kasvissyäjiä. Eikä koskaan saa ostaa vain yhtä kultakalaa. Kultakalat voivat elää tosi vanhoiks ja kasvaavatkin melkosiks jötkäleiksi, joten meilläkin on akvaarion vaihto edessä.

      Poista
  10. Heippa kaikille! Pikkukisut kuvassa ovat tosiaankin American Curleja jonka "Snabelbacka" tuolla aikaisemmin oli tiennytkin. Kikkaramarsun rotu on nimeltään Lunkarua peruans ja niitä meillä on kaksin kappalein, veljeksiä. Ohessa linkki kasvattajan sivuille; http://www.lunkaryat.net/poikueet.htm Sieltä löytyy Wallanderin alta meidän ihanat pojat :D Kuvasarjasta puuttui vielä meidän ihana Jusu-poika, puuterinvärinen, Sofin kanssa kasvanut ja pentuna leikkinyt kolli. Siksi kait tuo Sofi onkin niin kiltti meidän kisuille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ny on tiedot kohillaan. Käytiin kattomassa, että noita kikkaramarsuja on vaikka minkälaisella villalla. Yksin näytti ihan pöymopilta, kih hih.

      Poista
  11. Siis a-p-u-a, miten huvittava tuo marsu!! :D Mulla on sydämessä erityinen paikka marsuille, koska meillä lapsuuskodissa oli aivan ihana Nelli-marsu, jota monasti muistelen. <3

    PS. Oli neljä kultakalaa, yksi niistä karkas salaa.. ♪♫♪ ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi marsu on kyl syätävän (öööh, vähän huano sanavalinta) huvittava ja söpö. Hih, onks tommonen laulukin olemassa. Muiskut Tytöille!

      Poista
  12. Koettakaahan nyt pojat pitää elämä mielenkiintoisena, ettei äippä ala liiaksi kiintyä kaloihin. Muistuttakaa sitä, että vain koirille puhutaan, ei kaloille! t. Eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kyä kuule, Eka, äippä on alkanu höppöttään niille kaloille. Ne on kuulema jotenkin inhimillisiä ja kesyjä. Kesyjä! Kääk. Mut oli niitten mulskintaa kiva seurata, ku mä istuin äipän sylissä sohvassa, joka on tarkotuksella akvaarion edessä. Hianosti niitten kalojen pyrstyt vipattaa. Joo.

      Poista

Kiitti kommentista, kamu!