tiistai 25. kesäkuuta 2013

Urosvyö eli nyt tuli stoppi pissimiselle

?

36 kommenttia:

 1. Ai sulla on tällainen salainen harrastus! Noh. Helmihän nyt välillä ruikkii ulos vessastansa, eli pesupuuhia on täälläkin. Ei auta meidän kuin jaksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kissinpissi ei haise kovin hyvälle, mut ei munkaan pissi ja lisäks parketit alkaa olla kupruilla. Äippä on nyt järkkymätön: tää homma pitää saaha loppumaan.

   Muiskut teille!

   Poista
 2. Voihan nenä, Myrskyseni. Ruikitko sisälle, koska haluat selvin sävelin kertoa Tuiskulle, että kuka on pomo? Vai pääsetkö niin usein ja helposti pihalle, ettet hahmota eroa, milloin olet ulkona ja milloin sisällä? Kuule, sulla tai Tuiskulla on pian killuttimet vaarassa, jos jatkat tuohon malliin!
  Sanos Äipällesi, että apteekista saatava koirien tarranauha on kans hyvää köyttää pissinestotarkoituksessa ympärille. Pysyy erittäin hyvin paikallaan.
  Me täällä pidetään peukkuja, minä Vili ja mun mammani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mulla oli pienenä sanomalehtikin, mutten mä koskaan ymmärtänny niiden tarkotusta. Mulla on aikoja, kun en pissi sisälle ja sitten taas ruikin. Tuiskua ei voi syyttää tästä tapimuksesta, kun mä ruikin jo ennen Tuiskuakin.

   Äippä kiittää tosta tarranauhavinkistä. Aina voi luottaa hyviin blogikamuihin!

   Poista
 3. Ootsä kyllä melkoinen pissapoika... Jospa se auttaisi, kun muutaman päivän pidät tuota sidettä ja saat sen vain ulkona pois. Ei oo nimittäin kovinkaan miehekäs, jos suoraan sanon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja just kävi Karkki meillä kylässä, voi että hävetti. Onneks äippä otti tän vyönretaleen siks aikaa pois.

   Poista
 4. Voi Myrsky. Sinä olet jotenkin sisäistänyt tuon merkkaamishomman väärin. Kotona merkkailu on kiellettyä. Yleensä mäyriksillä on ihan superhyvä kestävyysrakko. Ei ole koskaan liian myöhäistä opetella sisäsiistiksi. Toivottavasti vyö auttaa... Ota Ossista malli: Se ei kestänyt kovin montaa viikkoa, kun Ossista tuli sisäsiisti. En tiedä oikein millä taialla, tai hyvällä tuurilla, mutta näin vain kävi. Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pissi yöllä makkariin, tai joskus kyllä sielläkin. Kyl mulla pidätyskykyä riittää, muttei vissiin halua. Ei musta ell:ikään mitään vikaa löytänny. Hyvä Ossi!

   Poista
 5. Meidän edesmennyt Ines-westie ei oppinut koskaan sisäsiistiksi. Edellisessä kodissa kokeiltiin kaikenlaisia systeemeitä mm. ihmislasten vaippahousuja, lattioiden kuuraamista, yms. Nykyisessä kodissa annettiin sitten periksi ja Ineksellä oli lopun ikänsä "sanomalehtivessa" terassin eteisessä. Ja sitä käytettiin tosi ahkerasti..

  Erona tuohon Myrskyliinin pissailuun oli kuitenkin se, että Ines ei selvästi joko pystynyt/halunnut pidättää kovin pitkiä aikoja. Hän ei siis pissaillut heti lenkin/pihailun jälkeen vaan esim. työpäivän/yön aikana. Mitään rankeenteelllista vikaa ei eläinlääkärissä löytynyt. Homeopaatti oli sitä mieltä, että Ines "kävi ylikierroksilla". Ines oli tosi vilkas ja nopealiikkeinen. Ero rauhalliseen Rosa-mummuun oli monin tavoin valtava. Ineksen syke oli myös normaalia tiheämpi, joten ehkä hänen aineenvaihduntansakin oli vaan tavallista nopeampaa.

  Toivottavasti saatte merkkailun loppumaan. Uskon todella, että sen kanssa meinaa hermo mennä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä pystyn pidätteleen, joku muu juttu tässä on taustalla. Enks mä vaan viitti vai mitä? On tää piseskely kyl melko tökeröö, joo.

   Ines sentään ymmärsi käydä yhdessä paikassa, mä nostan koipee ihan kaikkialla.

   Poista
 6. Pidä vaan palleroisistasi kiinni Myrsky. Ei se poistaminen välttämättä auta tuohon. Kestä noi jutut kuin miäs. On niillä tyttökoirillakin joskus bikinihousut jalassa, joten...

  VastaaPoista
 7. Myrsky, mä olen sun puolella. Kyllä se äippä nyt tempun sulle teki! Ilmankos on ilme alakuloinen, haudot varmaan kilin ajatuksia. Palleroiden poisto ei ole ratkaisu lirutteluihin eikä juuri muuhun kuin ylenmääräiseen nylkyttelyyn. Minun elukkatohtori sen sanoi, kun Palvelijatar kyseli onko moinen toimenpide ratkaisu ärhentelyyn ja äijäilyyn. Lupasin rajoittaa pehmojen kanssa rietasteluja ja sain pitää pallukkani. Jotakinhan sinä porukalle viestität merkkaillessasi kotia.
  Pidän peukkuja, että kaikille kelpaava ratkaisu löytyy, että pääset tuosta 'pyssykotelosta' eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on tää kyl noloo, mut vissiin sit pakollista. Huoks. Mun killuttimiin ei oo vielä aijottu kajota, joten ihmisväellä löytyy vielä ymmärrystä. Yks meijän tuttavaperhe on saanu niiden uroon kuriin ja nuhteeseen ton urosvyön avulla. Pari viikkoo kai siinä oli menny. Huoks ja huoks. Äijäillään, silleen sopivan pehmosti. :)

   Poista
 8. Meillä pätkii yhteydet, taitaa tulla parikin kommenttia peräkkäin ennen tätä. Ollaan hirveän noloja, ja manataan änkeröä nettiyhteyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kuule yhtään haittaa, bittiavaruus on välillä arvaamaton.

   Poista
 9. Voi Myrsky. Näyttää siltä, että sulla on uimahousut jalassa ja olet reilusti ruskettunut ;) Toivottavasti "urosvyö" tekee tehtävänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah haa, hyvä juttu toi uimahousut ja rusketusraidat.

   Toivotaan tosiaan, että ruikkiminen laantuu. Onhan se kyl kurjaa, ku joka paikka lainehtii ja haisee.

   Poista
 10. Basse pissi kodin vaihdon yhteydessä vähän aikaa. Mutta se oli reviirin merkkaamista, loppui kun poika alko luottaa uuteen emäntään ja Arttu lopetti pahimman alistamisen.

  Ei oikein mitään rakentavia neuvoja, kun tilanne on teillä eri. Mutta Tuisku on tosi fiksu, kun ei mene Myrskyn jälkiä uudelleen merkkaamaan :)

  Pesin lattiat jollakin myrkyllä, minkä piti poistaa kaikki hajujäljet. En tiedä kuinka paljon se asiassa auttoi. Laminaatti kupruili siitäkin, kun jätin vähän liian kauaksi aikaa "likoamaan"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku merkkailee ulkona, mutta ei onneksi sisällä. Karkki-tyttönen kävi pissalla sisällä mun merkkauksiin ja sitten tietysti mun piti merkata ne paikat uusiks Karkin jälkeen.

   Meilkin on kokeiltu Urine Offista ruokasoodan kautta sitruunaan ja erilaisia eteerisiä öljyjä ja mausteita. Ei tehoo. Mä poika vaan nostan koipee.

   Basse, sä oot viksu poika.

   Poista
 11. Voi Myrsky, ei oo kiva juttu. Ymmärrän, että immeiset on kyllästyneenä moiseen toimintaasi, on se vaan mainio asia että sun Äippäs on martta joka keksii keinot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo joo kiva ollenkaan, ja äipän mittayksikkö täyttyi. Kiältämättä kodin hajuhaitat (mun miälestä haisee hyvälle, niiku miähekkäälle) häirii ihmisiä ja kupruilevat parketit esteettistä silmää. Pöh!

   Poista
 12. No höh ja pöh mikä tilanne. Toivottavasti vyö auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, pidettävä tätä vyötä nyt on ja muutenkin äippä kyylää mua. Aamulla mennään hanhenmarssia pihalle asti. Jos mä jään kyydistä pois, niin äippä juoksee mun perässä sisälle. Nooo, ehkä on syytäkin, meinaan olisin tänä(kin) aamuna nykässy tuotokset eteiseen. Mikä mua oikeen vaivaa!

   Poista
 13. Yksi vinkki (ja se on se ainoa oikea tapa): nyt hampaat hommiin, Myrsky-boy!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö kuule Mirkku, tää vyä ei lähe kiemurtelemalla, enkä mä yltä hampaillakaan siihen. Semmoset housut lähti kätevästi, pari sekkaa ja ne tipahti. Pitäskö yrittää kouluttaa Tuiskua repimään tätä vyötä?

   Äippä kuulema hakee apteekista HooPeen suosittelemaan tarraa. Himpula, varmaan ton jälkeen todellakin pysyy vyö paikoillaan.

   Poista
 14. Voihan sinua Myrsky! Toivotaan, että tuosta emäntäsi keksinnöstä on apua, sillä me ihmiset ei tykätä siitä, että te koirat merkkailette sisällä reviiriänne.

  Luin tuota tekstiä ja naurahtelin vähän. Santeri tuli katsomaan, ihan kuin olisi ymmärtänyt, mistä on kyse. (Te koirapojat tietty hymähtelette nyt minulle, sillä teidän mielestänne Santeri tietenkin ymmärsi, mistä oli kysymys!)

  Santerilla kesti muuten aika kauan ennen kuin oppi siistiksi. Ja vieläkin, jos hermostuu tai loukkaantuu jostakin, voi vääntää tortut sisälle. Tai, mikä pahinta, käy lorottamassa sänkyyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tykkää ei. Kumma juttu, että Tuisku ei merkkaile mun merkkailun päälle sisällä, ulkona vaan. Hyvä tietysti niin, koska sitten meillä olisi sisällä valtameri, tosin keltainen.

   Tietysti Santeri ymmärtää! :D

   Santerille terkkuja, että vähän lohduttaa tieto, että muillakin on ongelmia. Me ollaan vissiin herkkiksiä Santerin kanssa. Joo.

   Poista
 15. Ohhoh mikä ongelma. Minulla meinasi mennä hermot jo siinä kun Nellillä kesti vuoden tulla sisäsiistiksi. Harmitti kun laminaatit alkoi kupruilla, ei voinut pitää mattoja lattialla, pesukone lauloi lakana- ja peittopyykistä. Syytin jo itseäni laiskuudesta ja pihan puutteesta.

  Ymmärrän ja propsit teille pitkästä pinnasta. Toivottavasti nyt tulee tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Kyl oon ihan väsynyt tähän ruikkimiseen. On vaan muutama matto ja nekin merkitty moneen kertaan. Parketit pilalla, mustia läikkiä. Ei tässä oo kysymys meijän laiskuudessa, Kauniin Nellin mamma, vaan ihan jostain muusta.

   Kaks vuotta on to-del-la pitkä aika. Välillä ihan itkettää pyyhkiä ja pyyhkiä ja... Mutta ei tää kusemisongelma meijän rakkautta vähennä. Hyvä, että teillä ollaan voiton puolella. Olis kyllä ihan kamalaa, jos Tuiskukin olis samanlainan ruutta.

   Poista
 16. Kyl sulla on tapa! Koitas ny oppia siistiksi niin saat ne pallerot pittää ;) Multa ne vietiin, mut mä olinki ihan Äijä isolla Ä:llä ulukona. Moottoripyörätki haukuin alimpaan h?=%&#¤%&....niin sanoakseni ja toiset urokset. Kyl meikä kuopi ja sutki minkä kerkesin. Mä en pissailu sisälle vaan jätin oikein mehukkaita viestejä tytöille. Tee sääki niin! T. Elmeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Elmeri, meillä Tuisku kuopii ja ärhentelee mopoille, joten teillä on yhteisiä luonteenpiirteitä. Elmeri The Äijä. Joo, mä yritän ja pakkokin on, kun toi idealside on esteenä. Pyh!

   Poista
 17. Mitenkäs tää tarina päättyi? Auttoiko side asiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tepsiny urosvyöt, pallit läksi ja nyt liruttelen enää satunnaisesti sisälle, yleensä huonolla kelillä ja pakkasella.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!