sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Potretti


Tässä on virallinen, siis kotona otettu kylläkin, potrettikuva meistä. 
Myrsky on 18 kk ja Tuisku 4 kk. Äippä sanoo, että me ollaan komeita poikia.

36 kommenttia:

 1. Täähän kävis ihan melkein passikuvasta, kun ette hymyile, ja molemmat korvat, tai siis kaikki neljä lerpaketta ovat näkyvissä:) Komeita ootte, ja suloisia ja syötävän ihania. Harmi, kun virtuaalisesti ei voi leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, se oliskin näky, jos me hymyiltäs. Äippä halus ottaa tommosen kuvan, että voi vertailla meijän korvia ja silmiä ja kaikkee. Kyllä kuule leikkittäs, jos olisit lähempänä.

   Poista
 2. Oi että! Sijaismamma täällä huokailee: Komeat pojat potretissa:)
  Kuvaajalta varmaan vaadittiin jonkun verran kärsivällisyyttä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskä hääräs taustalla palintojen kanssa ja äippä räpsi sen kun kerkis. Tuli kyl monta hyvää kuvaa, mut eihän se oo kyl mikään ihme, ku me ollaan näin jämäköitä poikia. Sijaismammalle suukkoja!

   Poista
 3. Onneksi ei asuta samoilla seutuvilla; saadaan pitää kulmakunnan komeimman veljesparin titteli. Teillä ilmiselvästi sama painava vastuu omilla kulmilla.


  Terkuin Älli & Tälli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kuulkaapas, Älli & Tälli, ku te oottee kikkarakarvasia ja me sileekarvasia, niin voidaan päättää, että molemmat veljesparit on omassa sarjassaan komeimmat. Eiks jeh!

   Poista
 4. Osaako teidän äippä hypnotisointia, vai miten se on saanut teidät noin nätisti pysymään paikoillaan? Olette kyllä hurrrrrjan komeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo, että oot äipän kanssa samaa mieltä. Mekin ollaan. Äipän kanssa kannattaa a-i-n-a olla samaa mieltä. Äippä käski istua ja iskä heilutti palkkioita taustalla. Siinä salaisuus. :D

   Poista
 5. Komea koirapari, ei muuta voi sanoa. Tuisku on kovasti paljon kasvanut (aikuistunut), iso poika jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Enkös vaan näytäkin jo melkein aikuiselta. Niin se aika hurahtaa ja me pennut kasvetaan aivan silmissä. Kiitos!

   Poista
 6. Syötävän suloisia olette - vai onko söpöstely kielletty kun poikia olette.... Toivottavasti Myrskyn lentokuva menestyy kuvakisassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku, söpöstely on sallittua, myös pojille tai suorastaan suotavaa. Toivotaan!

   Poista
 7. Äippä on ihan täysin oikeessa! Komeita ootte :)

  VastaaPoista
 8. Ootte kyllä superhurmaavat! Tuosta kuvasta puutun vain minä keskeltä teiträ kumpaakin pusuttelemasta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, tulisitkin! Vähänkö sua rutisteltas, siis kaikessa rakkaudessa.

   Poista
 9. Pipukka;
  Kylläpäs meitä kamuja nyt hemmotellaan kun tollaisen ihanan yhteispotretin julkaisitte. Äippä on kyllä oikeessa olette komeita… Tykkäättekö pojat jos sanon Teitä suloisiksi, vai onko se teistä liian tyttömäistä? kih, kih. Sanonpas äkkiä: Lutusia… Kyllä vaatii taitoa saada tuollainen yhteiskuva kahdesta virtapiikistä, silmät ja pääkin on niin samansuuntaisesti. Kumpaa muiskauttaisin? No kumpaakin tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka, sä saat kuuttuu meitä ihan miksi haluat, vaikka tosiaan suloisiksi. Me vaan tykätään. Lutusia, hih, itte oot. Kiitti muiskuista ja tässä tulee sulle muisku takas. SMAK.

   Poista
 10. Komeita olette. Tuiskukin on jo koiran näköinen ;)

  VastaaPoista
 11. Oiii, täällä kohta rakkaus rinnassa rutisee kun meidän tytöt vilkasekaan teidän pönötyskuvia! :) Hienoja malleja kyllä ootte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hykerrys, kun te oottee sulosii, ku meistä noin kovasti tykkäätte. Me ollaan kovasti harjoteltu pönöttämistä ja alkaa jo luonnistuu, palkintojen kannustamina.

   Poista
 12. Kyllä ootte niin komeen näkösiä lutumutusia, että ihan sytämmestä pakahduttaa, kun tuota kuvaa katselen. Muiskis molemmille! T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lutumutusia, kih hih, kyllä se Elli Eloveena löydät noita hassuja ylistyssanoja. Höpönen. Muisk ittelles.

   Poista
 13. Ootte komeita, mutta mitäs muuta mäyräkoiraherroista voisikaan todeta? Rotujen aatelia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, me mäykyt ollaan rotujen, mäyräkoirarotujen, aateli. Hih. Kyl tiätysti muissakin roduissa löytyy komeita ja kauniita.

   Poista
 14. Mahottoman komea veljespari:)
  Tiitulta muiskut molemmille.....
  ps. miten siihen kuvakisaan voi osallistua ja mihin mennessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän otetaan Tiitun muiskut vastaan.

   Kuvakisaan voi osallistua PS-Facebookissa:

   http://www.facebook.com/puoliseitseman

   Poista
 15. No hitsi että ootte komioita poikii !! Äippä on kyl teiän kuvii näyttäny, mutta nythän mää vasta oikeen kunnol nään kuin komioita te ootte.
  Mamma on kans vannonu, et viälä se päivä koittaa, kun hän saa napattuu mustakin oikeen potrettikuvan. Sanoo, et se gerciili viippokorva eli mun systeri tulis samaan kuvaan. Katotaan vaan.
  Terkkuja sinne
  ........ja pusu (hihihi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato ku tämmösessä pönötyskuvassa tulee kaikki hyvät puolet esiin, niiku komeus ja äly. Noista meidän normivauhtikuvista sitä voi joskus olla vaikee päätellä, meinaan komeutta ja varsinkin sitä fiksuutta.

   No, täytyyhän gerciili viippokorvan päästä sun kaa samaan kuvaan. Ehdottomasti! Pusuja ja samk.

   Poista
 16. Taitaa olla herkulliset nakit odottamassa tuolla kuvaajan takana, kun noin keskittyneinä tuijottelette kaukaisuuteen :D Komia on potretti!:)

  VastaaPoista
 17. Todella hyvä kuva! Ja olette erittäin komeita poikia!

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!