maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mitä isot edellä...


Tuisku: Mikä tää sukkapallero on?
Myrsky: Tää on hiiri.
Tuisku: Täh?
Myrsky: Joo, tää oli ensin semmonen hiirennäkönenkin, viikset ja kaikki, mut jotenkin se oli gaumeen haperoo ainesta. Vähän kun sen kaa leikin, niin sen täytteet pullahti ulos. 
Tuisku: Miks tässä on villasukka päällä?
Myrsky: Meijän äippä kätevänä marttana ehjäs sen. Ei ehkä kovin kaunis, mutta kestävä. 
Tuisku: Miten tällä sitten leikitään?
Myrsky: Kato ku tässä on tämmönen vetonaru. Otat sen suuhus ja kiskot, samalla pidät hiirestä kiinni. Eiks lähdekin kiva hurinta?
Tuisku: Hih hih, tää värisee. Mun hampaat tippuu. Hih hih.


Tuisku: Ans ku mä itte kokeilen. Vetonaru näin...


Tuisku: Rivakka veto hampailla ja tassuilla tanakka ote sukkahiirestä. Näin.
Täähän on pähee!

30 kommenttia:

  1. Kylläpä Myrsky on hyvä opettaja ja Tuisku vieläkin parempi oppilas :D Onkos se naapurin Musti käynyt siellä yhtään temppujaan tekemässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Mestari!
      Tuisku: Oppipoika, joka pyrkii Mestarin paikalle Mestariksi! Ei oo Mustii näkyny...

      Poista
  2. Vähänks oli päheetä, et' esittelit ton hiirulaises Tuiskulle. Mä oon omani jo unohtanut, vaikka se tuolla leluloorassa onkin. Ja hienostihan se Tuisku oppikin sitä vetämään, kun sä näytit sille mallia. Sä oot Tuisku, viksu koira! Hih, hampaat tippuu :D

    Ja hei, nyt on jo kuvatuksetkin siirtyneet filmitilaan, ihan niinkuin tuo banneri :)
    T: Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Ei toi Tuisku ihan tyhmä oo(kaan). Noista kuvista ja bannereista kantaa raskaan vastuun meijän äippä, enkä mä ny rupee niitä arvosteleen, ettei hänen mielensä pahotu. Vois kai ne vähän hillitympiäkin olla, semmosia tyylikkäitä kuten mekin. ;)

      Poista
  3. Noin pikkuinen Tuisku oppii uusia asioita. Virkkasin aikoinaan Carolle lelun, se hajosi saman tien. Huonosti virkattu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Joo, pitää olla kuule lujaa tekoo, vähän niiku rautalangasta vääntäis nää meijän lelut. Me ollaan niin kovii kitrittään kaikkee pehmosta, että reikä tulee hujauksessa. Caro on ollu kätevä...

      Poista
  4. ...ja minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa...

    VastaaPoista
  5. Ai teilläkin hajoaa lelut. Meidän pötkylä sai eilen uuden pallon ja kun sitä vähän aikaa oli heitelty ja haettu, niin eipä mennyt montaa minuuttia, niin pallo oli rikki. Ja kaikista pehmoleluista lähtee sisukset alta aikayksikön.

    Mut oot sie Tuisku söpö. Mut niin on Myrskykin.

    Santeri (työpöytäni alla ukkosen jytinää pelkäämässä) käski kysyä, että pelkäättekö te ukkosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Joskus hajoo, joskus ei. Korvapuolia nalleja ja hyvin hoikkia pehmoleluja löytyy myös tästä huushollista. Pelkään ukkosta. En tykkää.

      Tuisu: Ai, oon vai? Täytyy sitten söpöstellä jatkossakin. :D

      Ukkonen? Mikä se on? Ai kovaa ääntä!!! No en varmalla tykkää.

      Poista
  6. Hienosti jatkuu siellä Tuiskun opetus mäyräkoiramaiseen eloon - hyvä Myrsky! Teidän kotiväki ei kyllä varmana paljoa tarvii muuta viihdettä näinä päivinä, kun teitä veljeksiä saa seurata aamusta iltaan, melkein kateeksi kyllä käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettimartta: Ei meinaa tulla hommista mitään, ku näitä saa seurata ku eläviäkuvia. Viihdettä koko rahan edestä! Suosittelen hankkimaan toisen mäykyn...

      Poista
  7. Heei onpa hieno lelu! Määki haluun vedettävän ja tärisevän!! Teit on ain kiva tulla kattelee, ku ootte nii hassui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Toi hiiri, se alkuperänen, on kissojen lelu. Meil on niitä kaks, mut se toinen oottaa vielä villasukkaverhousta. Meinaan ku se käänty nurinpäin, niiku sisäpuolesta tuli ulkopuoli. Hupsista keikkaa! Se oli se naapurin Musti...

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Myrsky: Kyl täs joutuu mäykkypoika moneks muuntautuu: lapsenlikasta puutarhuriksi ja kaikkee siltä väliltä. Mukavaa on ollu!

      Poista
  9. Hei pojat, ilo katsella teidän touhuja, kun omassa kodissa on vähän surkeampi näky. Mutta kyllä Mirkku pian palaa peruspuuhiinsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytiinkin sun blogissas toivottelemassa parempia vointeja. Kyllä se siitä...

      Poista
  10. Hyvin tuo Myrsky opettaa Tuiskulle mitä tarttee tehdä:) Alkää vaan kumpikaan alkako syömään niitä lelusia. Siis silleen oikeesti syömään. Minä olen aina ihan sydän sykkyrällä tän meidän vanhuksen kanssa, kun se pruukkaa syödä kaikki. Onneksi toistaiseksi tullut peräpäästä ulos kaikki. Terveisii M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat: Kyl me vähän välillä rähistäänkin, mut enimmäkseen jaetaan herkut. Paitti kanafileitä ei jaeta. Ne on niin ylimaallisen hyviä.

      Perästäpäin kuuluu, sano Ossi. :)

      Poista
  11. Ihan mahtavaa, Tuisku on siis saapunut vihdoinkin kotiin! Opetahan Myrsky pikkuiselle kaikki elämässä tarpeelliset koiruudet ja ei-koiruudet. Sillä parempaa oppia se ei tule saamaan keneltäkään muulta kuin omalta "isoveljeltä". Niin hyvässä kuin pahassakin, ainakin meidän tyttöjen kohdalla.

    Mukavia kisailuja ja leikkejä teille!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Me söpöstellään ja leikitään kuten Pimu ja Typy konsanaan. Mä suojelen tota pikkuveikkaa ja opetan tavoille.

      Poista
  12. Te kyl puhallatte hienosti yhteen hiileen! Varokoon vaan ihmisväki, keskenään juonivat ja puuhailevat mäyräkoirat ottavat kohta taloudessa ylivallan ;)

    VastaaPoista
  13. Ai kauheeta: Tuisku taitaakin olla ihan yliälykäs. Pidä varasi Myrsky, muuten se alkaa kohta hyppimään nenille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Kuule kamuseni, kyllä tolla Tuiskulla on jo elkeitä siihen suuntaan, että vallankaappaus on lähellä. Mut mun täytyy siltä ottaa luulot pois, tai ainakin yrittää, meinaan se on järkyttävän sisukas.

      Poista
  14. Miten työ uskallatte tommosella leikkiä? Minun isovanhempien luona on tuollainen ja minun mielestä sitä hirvitystä kuuluu juosta karkuun! T: Ava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ava, kato ku me ollaan rohkelikkopoikia ja tykätään kaikesta jännästä. Paittei liian jännästä. Tuisku juokseekin usein iskän tai äipän suojiin turvaan. Ekkö sä tykkää siitä hurinasta?

      Poista

Kiitti kommentista, kamu!