sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Helteisiä kesähetkiä

Wiima: Töräytän heti tähän alkuun arvotuksen.
Mikä on kauniin ja älykkään, elikkäs meikämäykyn, vastakohta?
Veikat.


Kyä kuulkaa on helteistä.
Joo, meinaa olla liian lämmintä jopa mäyrinkäisille.
Onneks oli lenkkipolun varrella tarpeeks iso vesikuppi. Iskä joutu kantaan vuaroon Myrskyä ja vuaroon Tuiskua.
Mä tallustelin ihan omin tassuin.


 Tuisku kotiterassilla: Olis mullekin maistunnu tilkkanen raikasta vettä.14 kommenttia:

 1. Jaksatte sentään pikkasen kirmaillakin vaikka on niin kuuma, kylmä vesi on tehokas piristäjä helteellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, kyä jää vähin kirmailut, melkein kompastuu kiäleensä, joten vähissä on palloilut. Kyä vesi on parasta janojuamaa.

   Poista
 2. Mekään ei paljoa lenkkeillä. Paitti mökillä juostiin kilpaa niin mahdottomasti. Mutta siellä onkin tuommoinen samalainen iso vesikuppi. Mutta muistellaan sitten talvella, kun on kylmä, näitä helteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ja Vito, juu, ei mekään päivällä pystytä pihaileen, on turkasen tukahduttavaa, meinaa kiäli jäähä tassun alle, ku niin läähätyttää. Muistellaan helteitä, hyvällä ja pahalla.

   Poista
 3. No on hellettä kyllä. Jo piisoes vähempihhii. Pittää jaksottee nuo riehumiset pihalla. Enimmäkseen vuan uamusilla ja iltasilla.
  Teellä on hyvänkokonen vesj´kuppi sielä. Siinähän voes käävvä vaekka vähä viilentelemässähhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tahti on meilläkin, kuamahyvä, aamulla ja illalla jaksetaan riekkasta pihalla. Onneks sisällä on viileetä, ku meillä on semmoset viileetä pukkaavat masiinat etskassa ja olkkarissa. Mainaakko, että mentäs uimiskeleen? Not.

   Poista
 4. Alkaa riittää hellelukemat, eihän tässä enää viitsi porraspielen puskaa kauemmaksi lenkkeillä. Varsinkin, kun eukko unohti tänään aamulenkillä vesipulloni kotiin. Hieno vesikuppi teillä, koko alkaa olla just sopiva mäyräkoiran tarpeisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, paree on pysyä sisähommissa ja vaan loikoilla. Käy tää kuumuus hermoihin ja sydämeen, äipällä siis, joten nyhjätään tuvassa. Tosta järvivesikupista ei ihan hevillä hörpittävä lopu. Joo ei.

   Poista
 5. Onneksi nuo juoma-astiat reissussa ovat riittävän isoja. Ei tarvitse pienen mäyrinkäisen janoon nääntyä. Ihania nämä ilmat nyt ovat ja kuten aina muistutan niin lomani on vain neljä viikkoa, josta on vielä kaksi jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosta kupista ei vesi ihan heti lopu, Sari. Sulla on loma kivasti puolessa välissä, nauti ja rentoudu sekä puuhaa kaikkee käheetä.

   Poista
 6. On ollut ihan sopivasti lämmin. :) Tietenkin on silti käyty mökillä saunassa, kun tilaisuus tarjoutui ja Lucy-neiti etsiytyy edelleen aurinkoläikkiin vain pyrkiäkseen pian sisälle ilmalämpöpumpun alle hurjasti läähättäen, kun aurinkoläikässä on kerrankin tullut kuuma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo, ihan ollaan tehty samoin ku Lucy-neiti. Hiki meinaa tulla, jopa mäyräkoiralle.

   Poista
 7. Tällä ollaan lomalla ja asunto on täynnä uupuneita kissanraatoja. Nämä aavikkoeläiten perilliset ei kamalasti enää kyllä tästä kuumuudesta nauti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liika on aina liikaa, ainaskin helteen suhteen, Taru. Terkut aavikkoeläinten perillisille!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!