keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Kiireen määritelmä

On niin kiire ja hoppu,
että nuttukin tippuu vauhissa.

 14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, rikoot on muutenkin ahistavia, villiä ja vapaata sen menon pitää saaha olla. Joo.

   Poista
 2. Kyllä tuolla menolla nutut putoilee! Ei taida pakkanen ehtiä puraista. Mutta mikä aika tuo 4.44 on? Herttinen sentään, ootteko oikeasti aamuyöstä jo lennossa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, äippä ja Wiima on tohon aikaan hereillä, me pojat viäl nukutaan hualella.

   Poista
 3. Kannattaa pitää nuttu päällä näillä pakkasilla. Olette näköjään hyvin talvenkestäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, ööö, me ollaan kovilla pakkasilla vaan hetki ulkona, ku tassut jäätyy. Ei valitettavasti olla talvenkestäviä, ei varsinkaan silkkiturkki Myrsky.

   Poista
 4. Ei haittaa! Pääasia, että on kivaa. :)

  VastaaPoista
 5. No eekaet tuommosessa vaahissa pysy mikkää vuate :) Nuo paetamalliset on semmosija että solahtaavat piältä hyvin sujakasti. Jostae syystä ee oo mulle semmosija ennee laetettu. Oesko äet tympääntynnä niihen takasi piälle punomisseen... Mutta ilosennäköstä on teellä tuo tassunnoosu vaekka kylymee onnii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, se on tuo Tuisku semmonen puikulan mallinen poika, niin ei taho sille löytyä soukkia ja pitkiä nuttuja. Onneks se tykkää juosta vikkelästi, niin pysyy lämpimänä. Pakkasta on melko rapsakasti, ihan niiku teilläkin, joten nutut on tarpeeseen.

   Poista
 6. Miten on sattunut noin hidas vaate kaupasta, ettei pysy mukana menossa? :D Meilläkin Lucylle on sattunut samaa vauhtia kulkeva takki, mutta Ronin takissa on tuo hitausongelma toisinaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hidas nuttu, totta vieköön, Lucy ja Roni, tai sitten Tuisku on tooooosi nopea. Onneksi kohta päästään eroon nutuista, hitaista ja nopeista.

   Poista
 7. Kyllähän te niin vauhdikasta porukkaa olette, että siinä palttootkin jää matkan varrelle. Nyt niille on kyllä käyttöä, täällä etelässäkin on hurrrrjan kylmä. Reipasta loppuviikkoa, pitäkäähän itsenne lämpiminä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  Ps. Teidän äipän ottama sääkuva näkyi taas Ylellä. Upea otos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kyllä, nyt kannattaa pitää palttoon päällä, sillä pakkanen paukkuu armottomana. Juostaan lujaa ja lämmitellään huovan alla tuvassa. Muiskut!
   Juu, äipän sääkuva tosiaan oli tellissä ja hän kiittää kehuista.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!