lauantai 27. tammikuuta 2018

Tyästöö, tuunausta ja pönötystä

No nih, ny se tapahtu!
Tinttarakin oppi pönöttään.


Wiima sai uusia lelkkuja,
ku me pojat ollaan harrastettu
tyästöö ja tuunausta,
jonka jälkeen lelkuista on jäljellä
kasa riapuja ja keko palasia.
Joo.


Ollaan myäs kerätty voimia.
Tän muadostelman nimi on Viuhka.


Tää asetelma on nimeltää
Kahen kerroksen väkee.


Joo, ja tää on
Veikan varpaat pietään lämpimänä
vaik olis sitten kuano kurtussa.


Mut hei, kuamat,
letkeää lauantaita ja sujuvaa sunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Raprutuksia söpöliineille ja oikein ihanaa viikonloppua koko porukalle <3

  VastaaPoista
 2. Niin näyttää kuin Wiima olisi aina ollut yksi triosta. Kyllä on komea kasa kauniita mäykkyjä. Sitä minä vaan ihmettelen, että kehenkäs Wiima on mahtanut tulla, kun to lelkku on vielä ehjänä? Uskomatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvin on tinttara joukkoon sujahtannu, tai siis, mehän pojathan tässä ollaan oltu jarruina, mut kiva likka se on. Kaikelviisiin. Wiima ei riko leluja, vielä, mut sillä on hirmee viehtymys sähköjohtoihin ja puisiin tarvaroihin, niiku vaikka jakkaran ja portaiden askelmiin.

   Poista
 3. Eihän siinä lopulta kauaa mennyt, kun pönötys oli hallussa! :) Nuo nukkumismuodostelmat ilahduttavat Emännän sydäntä! <3 Me ei yleensä olla toistemme iholla kiinni, jos ei ole aivan pakko, niin meistä harvoin saa tuollaisia mäykyt kylki kyljessä -söpöstelykuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, teillä on tota omaa lämmittävää villaa niin paljon, että tarkenette nukkua, mut me ku ollaan tämmösiä lyhytkarvasia, paitti tinttara, niin tykätään pinoutua, se on läheisyys ku lämmittää.

   Poista
 4. Nuo makkuuasetelmat on kyllä kerrassaan hienoja. Hyvästi tuo tinttara täävventää nuita asetelmia :) Ja lämmintähän siinä on kylyki kylessä köllötellä. Vielä ne suapi lelut kyytiä pienissä naskalj´hampaessahhii. Ja kaekki muuhhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiima: Moips Iivari! Humaatko kuinka sievästi istun, tolleen toinen tassu sirosti edempänä. Lämmintä tosiaan on kun kyljikkäin nukumme, mulle tuppaa tulemaan kuuma, mut noille veikoille ei tunnu mikään lämpö olevan liikaa.

   Poista
 5. Mahtavia poseerauksia, viuhka on ehkä paras kun kaikki lämmittää kaikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, onhan se paljo somempaa olla sovussa ku kähinöissä, ja tosiaan lämpösempääkin. Joo.

   Poista
 6. Olipa hienoja lepäilykuvia. Olette mahtava joukko. Tuo poikien työstö ja tuunaus on aika voimallista puuhaa mutta onneksi sivutuotteena tulee uusia leluja! Hih! Eikä kauan kestänyt tuo pönötyksen oppiminen. Taitaa olla palkkiot kunnollisia. Olimme eilen miniän vanhemmilla kylässä ja kyllä borderi Ziki osasi myös pönöttää kun minun lautaseltani tippui herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kyä toi sisko on oppivainen, liiankin oppivainen, sillä me pojat näytetään ny ihan tontuilta jurkkikoilta, mut toisaalta mekin saahaan palkintoja, ku sisko opettelee temppuja, joten mekin voitetaan.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!