keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Kiitti ja muiskut

Wiima: Mitä mitä mitä?
Mulleko?


Kortti isäpapalta?
Oho!

 

Onko samaa näköö?
No on, joo.

 

Kortin takana luki:
Wiima-tyttärelleni 2018.
Onnea elämääsi!
t: Párek-pappa

Kiitti ja muiskut!


Ai joo, mua on huijattu.
Kävin eilen ell:illä rokotuksilla,
ja ei se ollu ihan niin kiva paikka ku on mainostettu.
Pikkasen piti vinkasta,
jollon ell:i väitti mua herkkänahkaseks.
En tykänny.
Mut kävelystä tykkään kovasti.
Oon oppinu istumaan ja odottamaan,
pari muutakin temppua on harjotuksissa...


10 kommenttia:

 1. Hauskaa, että kortti tuli perille. Hih, vai herkkänahkaiseksi kehui elli sinua Wiima ;) Kuule, jos et kerro muille; minäkin keksin jo pentuna tuon vinkaisu jutskan. Vaikka ei oikeasti kamalasti satu kannattaa aina vähän vinkaista. Se yleensä takaa positiivisen huomion ja parhaassa tapauksessa pienen makoisan lohtunaminkin. Harmi vain, että Palvelijatar on hoksannut temppuni eikä enää jokaiseen vinkaisuun namin kanssa lohduttamaan riennä. Pitää varmaan vähän kehitellä ja säätää vinkaisun volyymia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa, kyllä tuli kortti perille ja mieluusti sitä kattellaan. Jaahas, olen siis tuossa herkkähipiäisyydessäkin tullut sinuun. :)

   Poista
 2. Oletpa saanut hienon kortin isältäsi Wiima!
  No, eihän ne rokotukset koskaan niin mukavia ole, mutta kun ne ovat tarpeen, niin ei kukaan varmaan halunnut sinua pelotella etukäteen. Ja tuskin se kovempaa tuntui, kuin Tuiskun rökitykset, mutta ehkä ne tosiaan ovat tehneet sinusta vähän aran kaikelle kosketukselle.
  Katsoin tuolta pienen Elsin blogista (osoite löytyy Iivarin kommenteista), että on lähes saman ikäinen tyttönen kuin sinäkin. Tuli sinne Ossin perheeseen ja kerroin, että sinäkin olet täällä seikkailemassa.
  Meillä kuule Eka oppi, että kun sanottiin PetVet niin se ei tullut edes autoon. Tiesi joutuvansa kipupiikille. Jos sen sai autoon, niin sitten se ei enää tullut autosta ulos eikä ainakaan ovesta sisälle kuin houkuttelemalla. Että ei ne piikit olet kenellekään mukavia.
  Hienoa, että tykkäät kävelystä. Eka ja puhurit eivät ehtineet tavata, mutta toivottavasti voin jossain vaiheessa käydä teitä moikkaamassa kun olen siellä päin. Olisi hauska tavata teidät kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti on tehty taulusta, Sari. Palvelijattarestakin on taulu, mut ei saatu, ainaskaan viälä, siitä korttia, mut tarkotus on, että Palvelijatar tulee moikkaaman mua. Tuu sääkin!

   Poista
 3. Sammoo mieltä ku tuo isässii. Aena kannattaa vähä vinkasta, vaekkee nii oes aehettakkaa. Sillä aena jottae namia suapi,etennii sielä ellireessulla. Ellit on sevverra pehmeetä meejjän koeriin kansa. Ja etennii jos on tuommonen sulosuus ku sinä. Niihhän neon äetittii hövelijä alakuun vuan sittä ne jotennii kuurootuu kummasti vuosiivvarrella. Vuan on hienon kortin tuo isäpappas laettanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, halju reissu koko ell:ireissu, sillä en saanu yhtään nameja. Täytyy kuukauden päästä rääkästä kovempaa. Komee on kortti ja isäpappa. Joo.

   Poista
 4. Harmi, että rokotusjutska ei ollutkaan niin hauska. Siinä tapauksessa nimittäin huonoja uutisia: joudut käymään rokotuksella vielä muulloinkin! Mutta ehkä herkkä nahkasi vielä parkkiintuu ja seuraava ei tunnu enää niin pahalta.
  Hieno kortti isältäsi! Kyllä teissä on samaa näköä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kuukauden kuluttua uusi koitos, jos vaikka äippä muistais ottaa sillon namit mukaan. No justiinsa, olen isäni tytär.

   Poista
 5. Eihän ne neulat kovin mukavia ole. Mutta rokotukset on hyvästä, että pysyt terveenä. Olet kasvanut hurjasti ja olet aivan valtavan suloinen pikkutyttö! Typyltä ja Hipulta isot terveiset sekä sinulle että velipojillesi.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kiitos kiitos, me tytöt ollaan vaan niin sulosii, ei sille mitään mahda. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!