torstai 27. elokuuta 2015

Tuiskun reenit

Tuisku tilittää:
Tänään oli mun vuaroni reenata iskän, Onnelin ja Annen kaa.

Näin se osimmoilleen meni:


Me ollaan iskän kaa tiivis ja sopusuhtanen koirakko.
Ekaks haukuin...


Tokakskin mä haukuin,
sit iskä sai ohjeistusta Annelta.


Anne ja Onneli viästittelee meille.
Anne sanallisesti ja Onneli sydämellään.


Sitten mä hakuin vähemmän, 
ja iskä oppi antaan palkintoo ajallaan.


Mä otin kontatia iskään,
tai oikeesti niihin palkintoihin.


Mun siatokyky kasvo pikkasen kerrallaan.
Mut viäläkin mä murahtelin.


Sitten me reenattiin laumakävelyä.


Apua, iskä antaa Onnelille mun palkintoja!

Oli tää hiano kokemus, totes iskäkin.
Ens viikon tiistaina taas uuvet reenit ja 
sillon me mennään kaupungille ettiin haasteita eli viaraita koirakkoja.

Pikkasen väsyttää... zzzZZZzzz...

16 kommenttia:

 1. Opiskelija on leponsa ansainnut, ja Onneli-ope myös. Meilläkin on Jirin kanssa remmikäyttäytymisharkat päällä. Kiva juttu, koska milloinkaan muulloin ei saada lenkillä nameja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, mukava kuulla, että teilläkin (joudutaan) harjotellaan. Ehkä meistä kaikista viälä tulee kunnollisia koirakansalaisia.

   Poista
 2. Hianosti meni teidän treenit, hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia, joo, niin meni. Ihan hyvin, niiku mäyräkoiraks. ;)

   Poista
 3. Sä olet Tuisku oppivainen poika! Kyllä niiden palkintojen toivossa onkin hyvä olla hiljaa, mutta sitten täytyy muistaa, että lenkkien pituutta pitää lisätä, ettei kerry kiloja vääriin paikkoihin. Sanon minä, joka ei saa kävelyllä herkkuja. Koskaan! Niitä ei saa metsästyskoiralle, kun sitten mä en kuulemma osaisi hakea saalista vaan odottelisin vain nameja Jäbän vieressä. Äippä yritti ensin opettaa mua namien kanssa, mutta äkkiä tuli toppi kun metsästäjät kuulivat. Niin, että nyt mä saan vetää ihan suosiolla, että pysyn hajuissa mukana.....siis äipän mielestä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, siällä mettällä sulla on hajuja ja kaikkee hauskaa, nii ei varmalla tuu namit heti miäleenkään. Toivottavasti saat eväsleipää ja makkaraa sentään. :)

   Poista
 4. Apua, teillä oli mielettömän hieno treeni! Nyt on Palvelijatar ihan täpinöissään: on todistettavasti olemassa mäyräkoira, joka pystyy keskittymään namipalaan, kun joku tulee vastaan. Multa ei onnistu. Ei kiinnosta lahjukset eikä mikään, jos 'vihollisia' lähestyy. Silloin haukutaan ja uhotaan kybällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, toivotaan tosiaan, että meijän remmiräyhääminen loppus, meinaan se on meille, ihmisväellä ja varsinkin sille vastaantulevalle koirakolle raumaattista. Entäs jos Palvelijatar heiluttelee sun kuanon eessä sun lempparilelkkua? Äippä yritti vinguttaa palloo, mut ku meijän uhoominen alko ku hyäkyaalto, niin me lukittiin meijän korvat, eikä reakoitu mihinkään. Nyt sit yritetään tätä reeniä, joo.

   Poista
  2. Kokeiltu on, mutta kun se räksytettävä tyyppi voittaa kaiken huomion. Tosin, varovasti arvioiden, jotain pientä rauhoittumista on viime aikoina ollut havaittavissa. Palvelijatar toivoo iän tuovan edes jotain helpotusta ja rauhoittumista. En ole ihan varma kummalle Se sitä toivoo.

   Poista
  3. Kuomahyvä, on se vaan outoo, kuinka sitä voi kadottaa silleen yhen aisteistaan, ku tulee lajitovereita vastaan? Meinaan ku jääkaapin ovi narahtaa, niin ollaan tikkana paikalla, vaikka oltas oltu sikiunessa ja ihan toisessa huaneessa. Mut hyvä, jos oot rauhottumassa, siis jompikumpi teistä. ;)

   Poista
 5. Meellä saes äet kantoo varmaannii sitä minun muapalloo matkassa jos meenoes suaha huomijota :D Eekä oes sittenkää varmoo.
  Hienosti on nuo reenit männy sulla. Työ ootta jootusaoppisija poekija näköjjään.
  Kymmenen pistettä ja määräkoeramerkki piälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, olis kyllä metka näky, ku sun äetis kulkis kylän raitilla sun maapallon kanssa. Keh heh. Soittaiskohan ne piipaa-auton? ;)

   Poista
 6. Todella hyvin koulutus etenee. Hyvä(t) opettajat ja pitää olla myös viisas että osaa ottaa opikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, kyä tää tästä, ny ku iskä pääsi ällänpäälle, niin hän voi antaa äipälle lisäopetusta. :)

   Poista
 7. Myrsky ja Tuisku, olette molemmat todella oppivaisia ja tunnollisia oppilaita.
  Muistakaa joka päivä mitä olemme tapaamisilla keskustellet. Olin tosi iloinen, kun ihan itse minulle kerroitte, että haluatte sellaisen räyhämielen kokonaan pois kropastanne. Vaikka ymmärrän senkin, että välillä se räyhä vaan tulee eikä sille voi mitään. Mutta annan pikkuvinkin: kannattaa yrittää unohtaa se räyhä heti kohta äkkiä :).

  On tosi kiva, että olette kertoneet Äipän ja Iskän olevan oikein. Soveltavat minulta ja Annelta saatuja oppeja kuulemma kuuliaisesti.

  Nähdään tiistaina, Pojat!
  t. Onneli ja Anne(li)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneli ja Anne(li), totta turisette, me ollaan oppivaisia. Voitteko kuvitella, ettei kumpikaan, ei siis Tuiskukaan, räyhänny vaikka yks iso pihakoira yltyi haukkumaan meitä, se saman koira hyäkkäs meijän kimppuun pari viikko sitten, nyt oli ketjussa, ihan niiku omistaja lupas, että on tästä lähtien kiinni. Joo. Äippä ja iskä ihan liikuttu ilosta, ku oltiin hiljasia poikia ja saatiin paljon kehuja ja nameja. Joo, sekin oli kivaa.

   Tiistaina tavataan ja Koiramammakin on sillon messissä!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!