sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tyrsky, Muisku ja valemäyrä


Täs on meijän valemäyrä.
Se töröttää Marjatarhassa väsymättömänä vahtina.


Tyrsky ja Muisku
Käytiin heti aamusta pallottelemassa pihalla.
Gaumee kylmä tuiverrus.
Meitähän se ei haitannu,
mut pallonheittäjän käsi hyyty.


Ilosta menoo ja meininkiä kaikille kuomille!

Ps. Vähän hintsusti tulee näitä meijän juttuja, ja kommentteja teijän plokeihin,
meinaan ku äippä kuapsuttaa tual pihalla peffandeeros pystyssä aamusta iltaan,
niin ei taho aika riittää mihinkää muuhun, tärkempään.

15 kommenttia:

 1. Äipät on semmosia kukkapenkissä pyllistelijöitä tähän aikaan vuodesta :( Ei lennä pallo, ei naksu näppäimet, ja lenkitkin ovat vähän lyhyempiä. Ja on se sitten kumma, ettei meidän apu sinne kukkapenkkihommiin kelpaa.
  Onko teidän puskamäykyllä nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, ei tuu kiitosta kukkakuoppien kaivamisesta täälläkään pihalle. Juu ei. Enemmän on vaan semmosta sähinää, että pois-pois-pois. Pantasko nimeks Puska? :)

   Poista
 2. Kyllä kait se niin on, että myös ne kukkapenkkihommat on hyväksyttävä, vaikkakin vähän väkisten. Sillä välin voi tehdä omia juttuja, kuten karata naapuriin *tirsk, tirsk* tai kaivella lisäkuoppia *tirsk, tirsk*. Plokiinkin tulee paremmin juttuja, kun isäntäväki on paremmalla tuulella saatuaan toteuttaa itseään kädet mullassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, kyä vällei pitää isolla äänelle ilmottaa äipälle, että mekin ollaan pihalla ja halutaan äksöniä. :)

   Poista
 3. On ne äipät hassua sakkia. Saattepa ainakin rauhassa puuhastella omia juttujanne, kun äippä on naama mullassa peräpeili aurinkoa kohti eikä ehdi kieltämään. Mulla on just samanlaiset pallot kuin noi teidän kuvissa näkyvät. Hulvatonta palloilupäivää teille Puhurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, noi pallot on kestäväiä, paitti sinisestä lähti vinku melko liukkaasti lipettiin. ;)

   Poista
 4. Aikas intensiivinen katse tuolla valemäyriksellä :)
  Kesä on semmoista aikaa että moni mamma möyrii siellä kukkapenkeissä ja puskissa, kunhan nyt muistavat välillä niitä pallojakin heitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, onneks on ollu lämpösiä päiviä joukossa, että äippä on tarjonnu pylliä pihalla ja leikkiä meijän kaa siinä sivussa. Painotus sanalla sivussa. Sillen pualihualimattomasti hän heittelee palloo ja kattelee enempi maata ku meitä. Joo.

   Poista
 5. Minen sittä ymmärrä että mitenkä se niitä naesimmeesijä vettää tuo mua puoleesa nuimpaljo!? Enämpi ku viksut ja kommeet määräkoerat. Meleko tuttuva on monessa huushollissa tuo :)
  Sitäkää minen ymmärrä että minkätähe ne suap kaevoo mutta myö ee!? Minnäe yritin avittoo yhen puskajjuurella käpälinenj vuan ee kelevanna apu.
  Onneks teejjän äeppä kuitennii malttaa välillä palloo viskata teelle :) Että ee oo teetä unohettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän äippä ku on vähänläntä, niin ei se ihmekään, että maa vettää puoleensa, meinaan ei oo pitkä tuo matka. ;D

   Mutta on se kyllä kummallista, ettei apu kelpaa! Mekin ollaan tomerasti kuopasti kuoppa jos toinenkin, niin niihin valmiisiin kuoppiin luulis olevan helppo niitä yrttejä nakata, mutta mitä tekee äippä: nakkaa kuoppaan multa. Ja me suhtena perässä, meinaan on erihelppoo kuopasta pehmyttä multaa, keh heh.

   Iivari, vaan näyttäs se sun äippäs kyllä olevan semmonen huamavaainen naisihminen. Aina aattelee sun parastas ja huamioittee kaikessa. Joo.

   Poista
 6. Taitaa olla aika monen naisihmisen ilo tuo puutarhanhoito. Koettakaa malttaa pojat vain mielenne, niin kyllä se äippä sitten ehtii taas teidän kanssakin touhuta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, pihalla on aina hauskaa, paitti tiätysti sateella, mut sillon me ei ulos mennäkään. :)

   Poista
  2. Mulla oli pojat eilen rankka päivä. Olin ihmisveikan kanssa lenkillä ja silloin se tapahtui. Naapurin karannut koira hyökkäsi mun kimppuun, sai mut irti remmistä ja raahasi ojaan. Puri mua niin, että mulla on neljä reikää. Kaksi kaulassa ja kaksi kyljessä. Äippä tuli kotiin kesken päivän ja vei mut lääkäriin. Jäin sinne pariksi tunniksi nukutukseen, jotta haavat saatiin hoidettua ja sain suoneen kipulääkettä ja antibioottia. Ilta kului vähän sumussa. Haavoja ei ommeltu, koska tulehduseritteiden pitää kuulemma päästä valumaan ulos. Nyt on vain tarkkaa seurailua niistä koko ajan. Ja mulla on sellainen kartio päässä. Kamala! Kinkkusiivun seassa äippä yllätti mut myös kipulääkkeellä aamulla, mutta toivottavasti olo pysyy päivän ihan hyvänä. Kävin aamulla jo pienellä lenkilläkin. Yhtään kaveria ei tullut vastaan, joten vielä tiedetä, mitä pidän niistä nykyisin. Jäbä pelkää tietysti, että musta ei ole enää mettälle, mutta luulen kyllä, että hommat hoituu. Antaa nyt noiden ihmisten vähän pelätä tilannetta. Kyllä se siitä varmaan taas iloksi muuttuu! Mutta varokaa irti olevia koiria! t. Eka

   Poista
  3. Voi GAUMEETA, Eka, ku sulle on sattunnu tosi ikävä haveri. Kui se koira oli IRTI??? Ny lähetetään sulle kopallinen paranemisterkkuja ja äippä lisäks pusuja, joten PARANE PIAN, kuomahyvä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!