lauantai 4. tammikuuta 2014

Ylläripylläripaketti Pipukalta

 

Myrsky (märisee): Tos paketin päällä lukee Mäyräkoirapojat Myrsky & Tuisku.
Äippä: Niin?
Myrsky: Miks sitten Tuisku iski siihen hampaansa, vaik paketti on meille molemmille?
Tuisku: Kato veliseni, ku nopeet syä hitaat.

 

Tuisku: Tästä se avaus alkaa.

*riips ja pythyi x 10*

 

Tuisku: Tuus Myrsky kattoon mitä täältä paljastuu.
Myrsky: Pehmee huapa ja jotain herkkujakin tualta pilkistää.
Tuisku: Joo, ja tuaksuu tosi mehukkaalta.
*nuusk x 10*

 

Myrsky: Mikä toi bulleva on tual paketissa?
Tuisku: Se on Mörkö, jota Pipukka pelkäs.
Pipukka osti sille menolipun meille, keh heh.
Eipä enää luuraa Mörkö Pipukan nurkissa, ja
mehän kyllä tuunataan Mörkö pikasesti asialliseen kuntoon.
*keh heh x 10*

 

Myrsky: Olipa tääl paketissa paljon kaunista ja hyvää. 
Saatiin molemmat tommoset peessit tassukuvioiset huavat.
Kui meijän äippä ei oo tommosia hoksannu hankkia!
Lisänä oli parii laatua purtavia ja poonuksena Mörkö.
Kyä meitä ny hemmotellaan.
Tuisku: Kui niin mussa ja Mörössä on samaa näköö?


Kuvassa Pipukka kesäisissä maisemissa.
Kuvan on ottannu Pipukan äiti.

Puhuripojat: Kiitos, kiitos ihana Pipukka runsaista lahjoista!
Me ollaan kovasti otettuja ja yllättyneitä ja hirmeen ilosia.

Arvatkaa mitä olis voinu käydä postissa, ku äippä haki meijän pakettia?
No kuulkaa, ku paketin vastaanottajana oltiin me, eli ekalla rivillä luki
Mäyräkoirapojat Myrsky & Tuisku
niin oli vähällä ettei äippä saanu pakettia,
ku eihän meijän äipän henkkarissa lue Myrsky ja Tuisku.
Onneks osoterivillä oli sitten c/o Nettimartta, ja
postitädit uskalsivat luovuttaa paketin äipälle.

Olis kyllä ollu näky, ku me oltas kepsuteltu postiin ja
painettu tassumme allekirjotusalustalle.
Olis siinä ollu hämmästelyn aihetta sivullisillekin.

18 kommenttia:

 1. Voi hitsinvitsit, on teillä puhuripojat tosi hienoja kamuja. Tuollainen upea Pipukkakin vielä, joka lähettää jänniä paketteja. Niin se kyllä on Myrsky, että nopeet syö hitaat. Tuisku on sen hoksannut ja pannut käytäntöön. Toisaalta, mitäs sitä turhia hötkyilemään, Myrsky. Antaa Tuiskun tehdä isommat työt ja sitten kipaiset vain apajille! Hurrrja mikä Mörkö teillä nyt on siellä! Joko se on tuunattu uusiks? Tassuhuopa olis tosi kiva... mistähän sellaisen löytäis? Mulla on vaan sellainen tassunkuvilla koristeltu tassupyyhe.
  Hihi, pitää vieläkin naureskella kuvitelmalle kahdesta puhuripojasta postissa vaatimassa pakettia. Jos sellaiseen tilanteeseen joudutte, pitääks teidän ottaa rekisteripaperit mukaan?.. ai mut ei niissä ole valokuvaa, eivät käy henkkarista. Pitäiskö teitin äipän varmuuden vuoksi hankkia teille henkkarit?
  T: Párek

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin hienoja kamuja, ettei osattu uneksiakaan. Meitä kehutaan viksuis ja komeiks tääl plokissa ja sit saadaan upeita kortteja ja viäl tämmösiä ylläripylläripaketteja. Meijän äippä ihan herkisty, mut eiks se oo vähän niin, että hyvä kannattaa panna kiertämään, niin välillä, tai aika useinkin, se napsahtaa ittellekin.

   Mörkö on menettämäisillään häntänsä, sen verran ollaan vedetty sitä kuonosta ja hännästä. Nukku se kyl päikkärit meijän kaa kopassa. Kaks byllyy ja yks kuano vaan pilkisti peiton alta.

   Jospa Pipukka kertois mistä ne tassupeitot on hankittu? Suasiteltas niitä kyl, ovat sopivan kokosia mäyriäisille ja äippä totes, että pesu olis paljo helpompaa ku ihmisen huovan pesu.

   Pitää panna äippä tekeen meille henkkarit. Olis siinä plokiainesta, ku postiin hälytettäs viälä poliisitkin paikalle, sieppaaman meitä väärentäjiä. Keh heh.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, ja saatiin viäl enempi lahjoja ku oikeena Jouluna. Vähänkö hianoo!

   Poista
 3. Kylläpä oletkin Tuisku aikamoinen pakettien avaaja! Hienon lahjan saitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, mä oon yleensä kuononmitan verran edellä Myrskyä kaiksessa, paitti sillon ku mua pelottaa mä meen Myrskyn selän taa haukun sieltä pontevasti.

   Me saahaan näköjään tämmösiä yllätyksiä, niiku Helmin paketti kans oli. Oijoi, kyllä me ollaan Onnen Poikia!

   Poista
 4. Tottahan toki me käytiin vilkasemassa Sannia, joka näyttää olevan siävä tyttö ja yksvuotissynttärit tulossa ensi kuussa. Nyt vaan reippaasti kuvaamaan ja kirjottelemaan pikkujuttuja ja lukijoita alkaa tulemaan. Niin meijänkin ploki lähti liikkeelle. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Se on tuo nykyajan naisväki aktiivista, jo tyttökoiratkin rohkenevat kosiskella poikakoiria oikein julkisesti. Ei se semmoinen ennen vanhaan oikein ollut sopivaa. Ajat ovat onneksi muuttuneet ja tasa-arvo vallitsee, niin mikäpä ettei. Wuppe täällä oottelee nyt kans kosiolahjoja joltain yhtä sievältä koiraneidiltä kuin Pipukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei saatu hame... eiku housukangasta, ku ei me sentään olla kosioretkillä oltu, ihan hyvyyttää ne tytöt meille lahjoja lähettelee, vaikkei kyl sinällään tarttis, ku me tykätään niistä muutenkin ja tykätään me myäs pojista, muttei ny kuitenkaan samalviisiin ku tytöistä, vaik voi olla, että tykätäänki, ku meil ei oo niitä kulkusiakaan enää. Joo.

   Kylhän Wupelle tyttiksiä riittää kymmenen joka tassulle, ku on noin simpsakka poika. Terpat!

   Poista
 6. Aikamoinen paketti! Mahtava tyyppi toi Pipukka, ku ilahuttaa kamuja tommosella lahjuksella. Ei mulle vaan pojat lähettele ihastelupaketteja, vaik oisin mielestäni semmosia ansainnu. Mut onneks emäntä on ollu tänään mulle kiltti: se ei ostanu alemyynneistä itelleen mitään vaan pisti asiat tärkeysjärjestykseen ja osti mulle nakkeja ja lihapullia. Parhaat alelöydöt ikinä!
  Lihapullanmakuset muiskut teille, Tuuliset!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin sä ansaitset ihastelupaketin! Mekin ihastellaan sua aina ihan hirmeesti, mut lähetellään sulle vaan muiskuja.

   Tiäkkö kuule Mirkkunen, me ei olla saatu koskaan lihapullia, ei edes äipän tekemiä, eikä kyl nakkejakaan. Joskus äippä paistaa meille jauhislihaa pannulla tai mikrossa. Herkkua.

   Sori, meijän on pakko lähettää sulle mauttomat, ei oo syäty ku napuroita, muiskut, Mirkkunen!

   Poista
 7. Pipukka:
  Kiva kuulla ja nähdä että meidän lähettämämme ylläripylläri rakkauspakkaus = kamupaketti saapui perille. Voi kaumeeta, mitä raamaa se aiheutti Postissa. Meitä ”vähän” nauratti mielikuva Myrskystä ja Tuiskusta Postin tiskillä, molempien tassut allekirjoitusalustalla. Kih, kih.
  Mukava, että piditte paketin sisällöstä. Aateltiin laittaa Teille vähän pientä kivaa, kun jaksatte piristää mun äippää touhuillanne ja miehän olen ihan poskettoman lääpälläni Teihin molempiin komistuksiin. (Eikä Pyry-pappa poistu meidän mielestämme koskaan).
  Äippä oli oikein innosta soikeana kun näki miten paketti aukaistaan. Vieläks Örkki vikisee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tää rakkauspakkaus kyl mahottoman ilonen ylläri. Ja kuin olit osannukin hankkia just niin parhaita tavaroita! No tiätysti osasit, ku sä oot tyttökoira ja taidot tassuissa.

   Örkki on vaijennut, ei vikise ei. Se joutu meneen lääkärille ommeltavaksi, ku sillä on bebandeeroksessa reikä. Ei tunnusteta. :D

   Me tykätään niistä huavista. Mistä te ne löysitte? Ovat meinaan kompaktin kokosia, just mäyräkoiralle mitotettuja, unelman kevyitä ja äippä tykkää ajatuksesta, että ne on helppo pesasta.

   Kiitosmuiskut sulle Pipukka ja paljon terkkuja sun perheelles!

   Poista
  2. Pipukka:
   Huovat löyty paikallisesta marketista.
   *kih,kih* bebandeeroksessa reikä !!!

   Poista
 8. Siis vitsi pojat, olisitte käyneet laittamassa tassunne kuvat sinne postiin! Se olis kyllä ollut makeeta! Tosi hienoja lahjoja olette saaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä ollu messevää käydä postissa allekirjottamassa paketti ulos, eikä me ny tarkoteta tolla allekirjotuksella sitä keltasta mustetta. Juu ei.

   Oliskohan tullu lehdistö paikalla? Olis varmaan, ku me ollaan näillä huudeilla vähän julkkiksia. Kih hih.

   Poista
 9. Ihania kavereita teillä, kun tuommoisii lahjoja lähettää. Olisi se mainio tilanne ollut postissa, kun olisit vienyt tuulipoijaat yhtäaikaa hakeen pakettii. Sit olisi ollut viälä Kennelliiton rekisteriotteet henkkareina. Siinä tilanteessa olisi varmaan jo postin tätiikin naurattanut:) Terveisii Kirkkonummelta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä meitäkin naurattaa niin paljon, että pitäskö ihan lähettää ittellemme valepaketti ja kattoo miten Postin tädit toimii. :D

   Terkkuja teille molemmille sinne Kirkkonummelle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!