keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Rikoo on piänelläkin ruma

 

Tuisku: Joo, kuten kuvasta näette, niin meijän äippä yritti olla nokkela.
Hän kävi ostamassa mulle vauvavaatteen kokoa 62 cm.
Oliko piäni? Todellakin!
Myrsky: Mun ilme varmaan kertoo kaiken...

 

Tuisku: Onhan tää paita tiätty siävä ja silleen sopiva mun imagolle, 
mutta kyä tää on aivan liian ahas.
Sitten äippä teki mulle toisen puvun omista rikoistaan.
Joo, onneks meijän äippä on reitevä, joten tää puku oli ihan sopiva.
Tosin mä en siinä viihtynny ja otankin sen pois päältä heti ku äipän silmä välttää.


Myrsky: Toi ei oo kaunis näky.

28 kommenttia:

 1. Sun äippäs on nopee toimimaan! Usko pois Tuisku, mikä vaan takki on parempi kuin sen tötterön pitämminen päässä yätä päivää, sen vaan sanon. Että anna veikkas vaan irvistellä ja ota vaan kiltisti päälles kaikki palttoot, mitä äippä keksii sovitella. Tälleen setä-ihmisenä määkin oon joutunut tötterö-uhan alle sen verta monesti, että tiiän mistä puhun. Juu näin on. Kovasti terkkuja teille kaikille, kyllä tossa on varmana veikkaski kummissaan, että kuka sulle on yön aikana ommellu vetskarin masuun. t.Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas megafooni päässä, ku toi riapu ei pysy. ;D

   Mauri-setä, mä kyl uskon, että nuttu olis mukavampi päällä, mut pitäs istuu kans, meinaan sen nutun olla miästä myäden.

   Poista
 2. Toi eka oli mun mielestä parempi. Koska raidat näyttää hyvältä kaikkien päällä.

  VastaaPoista
 3. Hih. Mitä tästä opimme. Pitää tehdä kauppa palautusoikeudella :) Mäyräkoirien ja vauvojen koot on niin erilaisia. Sulle pitäis varmaan olla joku 86 senttinen... Elikkäs yksvuotiaan koko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyä noin on, että äippä joutuu penkomaan alelaaria uudestaan. Onneks ei ollu toi puku kallis, jotain 4 euroo ja äippä panee sen kierrätykseen pesun jälkeen. Mähän oon tosiaan kohta yks vuotta. Mitä toi äippä oikeen ajattelee!

   Poista
 4. No, voi, kun teidän äippä luuli sinun olevan vielä ihan pikkuvau eiku pikkuhauva;) Mutta eikö vain olekin se trikoo kuitenkin tötteröä mukavampi? Eikä se toudellakaan ole mikään strip tease -leikkikalu.
  Älä välitä Myrskyn mielipiteistä, veljeskateutta se vain on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis se nutun kanssa kyl vapaampi kulkee. Tää tötsä kolisee ja tarttuu kaikkeen kiinni, tökkii.

   Myrskyllä on aina jotain sanomista. ;)

   Poista
 5. Kirjoitin joskus viime vuonna aiheesta kaulurit http://allergisenkoiranblogi.blogspot.de/2012/07/kaulurit-co.html

  Jostain on saatavilla hengittäviä, ihonmukaisia trikoopaitoja leikatuille lemmikeille, siis jostain, en tiedä, mistä...
  Vilille tekaisin myös viime kesänä pyöreästä, ohuesta istuintyynystä kaulurintapaisen, ei ole onneksi tarvinnut vielä käyttää, kun en edes tiedä, missä se just nyt on.
  Tsemppiä teille koko porukalle, haastavaa aikaa tuo paraneminenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Olitpa löytänyt monta kaulurivaihtoehtoo. On kyllä kumma, että vaan näitä muovitötteröitä suositaan. Tässä olis selkeesti jollekin markkinarako Suomessa.

   Musti & Mirri näyttäis pitävän myynnissä leikkauspukua. En nyt enää viitti tilata, kun toimitus on 5 päivää. Täytyy soittaa lähimyymälään, että onko heillä heti varastossa.

   Yhtään ei voi olla ilman kauluria, kun Tuisku alkaa heti nuolemaan haavaansa.

   Kiitti tsempeistä!

   Poista
 6. Yks helppo tapa duunata lasten bodysta mäykylle sopivaa haavasuojaa on ostaa tarkoituksella liian pieni body, joka on kuitenkin takaosasta sopiva. Sitten leikataan body kainaloiden kohdalta auki, ja ommellaan kankaasta tai kangasnyöristä "henkselit", jotka menevät Tuiskun selän päällä ja uudestaan mahan alla ristiin, eli eivät pääse millään tippumaan päältä pois. Henkselit menevät kaulan vierestä mahan alle siis. Henkselit voi kiinnittää napeilla, neppareilla, tarranauhalla tms. Ne Mustin ja Mirrin valmiit bodyt on hyviä, mut Taikallekin meinasti olla liian lyhyttä runkomallia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Kiitti seikkaperäisestä ohjeesta. Mä yritän tuunailla.

   Soitin M&M:ään, mutta heillä oli vaan joku jättiläiskokoinen haavapuku hyllyssä. Olisin ostanut ennakkoon, jos olisin tiennyt tästä rumbasta, mutta tämä leikkaus oli todellinen ylläripylläri, joten nyt mennään kaulurilla ja virityksillä.

   Täytyy käydä uudestaan lastevaateosaston alelaarilla.

   Poista
 7. Onnistuisiko sellainen vauvojen kietaisupaita, vai onkohan sellaisia edes olemassakaan enää? ajattelin, että takajalat hihoihin kietaisu ja solmut selän päälle. Mun vauvapaita-ajatukset on kyllä 20 vuotta vanhoi, niin voi olla, ettei sellaisii kietaisupaitoja ole ollut vuosikausiin....Pikaista paranemista ihan joka tapauksessa, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Toihan on hyvä idea, kanssa. Kyl mä siäl hyllyssä näin kietasupaitoja. Käyn niitä hiplottelemassa ja tuumailemassa.

   On kiva käydä kattelemassa vauvanvaatteita. Mullahan ei oo lapsenlapsia, joten olen yleensä ohittanut kyseiset hyllyt. Mut onpa paljon ja kaunista kaupan.

   Poista
 8. Pipukka:
  Töttöröö Tuisku.
  Mun ei oo koskaan tarvinnut laittaa lautasantennia päähän, onneks. Äippä kyl kerto, että edellisillä koirilla on ollut ja ne on ollut just niin kauheita kuin kamut ovat täällä blogissa kertoneet. Kerran elkkulääkärillä ei ollut antaa mukaan muuta kuin sellainen hiRRmusen iso kauluri, joka oli tarkoitettu talon kokoiselle koiralle ja sanonut, että leikatkaa itse sitä pienemmäksi... Arvaa oliko sitä käytetty päivääkään? No Ei onneks, sen verran inhimillinen oli äippä ollu.
  Toi body-jutska on varmaan ihan mukava, kun sopivan kokoinen löytyy. Myrskyn ilme on kyllä paljonpuhuva. Luulee kait, että kun kaikki nykyään jaetaan, niin hänkin ”saa” yllensä tollaisen jumppapuvun :) Raidallinen on tosi cool ja tumma kans ihan pojalle sopiva. Aattele jos alelaarissa ois ollut vain vaaleanpunaisia.... Sieluni silmin kuvittelin Tuiskun päälle vaaleanpunaisen bodyn !!! kih, kih, hih, hih, meenasin kuolla nauriaaksi, eiku nauraa kuoliaaksi. Mutta onneksi ollaan taas päivän lähempänä paranemista. Kyl se on gaumeeta kun vatsaa kudiaa, eikä sitä voi itse yhtään lievittää. Harmi, ettei mulla ei ole antaa hyvää ideaa. Aiemmille tyttökoirille on kuulemma kokeiltu juoksuhousuja jotka ovat pysyneet päällä viis minuuttia... Haavoihin ei ole koskaan käytetty mitään, äippä on valvonut ja jostain syystä tyttökoirat ei ole olleet kovin hanakoita nuolemaan haavojaan, joten silleen on päästy helpolla. Oisko rotukysymys??? Äipsä sano, ettei sillä oo aikaisemmin ollut näin nuolurakasta koiraa... eli joo jos haava tulis, varppina hoitaisin (nuolisin) itse haavani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töttöröö Pipukka!

   Jumppapuku, kih hih, semmoselta toi nuttu kyl tuntuu. Iskä ehdotti, että pannaan nuttu nurin eli nepit päälle ja nyt toi vauvapuku istuu paremmin. Iskä on hoksu.

   Meijän Myrsky ei oo yrittänny mua liiemmin hoitaa, ku se pelkää mun tötteröö. Kyllä mä jo voin ihan hyvin. Haavaa pitää suihkuttaa aamuin illon ja sekin on mun mielestä ihan jees.

   Poista
 9. Miksei noita leikkauspukuja saa eläinlääkäriltä - kysyn vaan. Tai pehmeitä tötteröitä kun niitä kuitenkin on olemassa. Täytyy pitää mielessä vaihtoehdot - ehkä niitä voisi vaatia eäinlääkäriltä jo etukäteen!

  Voi kun koiranhöppänä ei ymmärrä että puku päällä olisi kuitenkin se pienempi paha. Niinhän se Nellikin kiemurteli vauvan bodysta ulos. Kyllä ne osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sen sanoit! Sielhän ne haavatkin tehään. Missä niitä pehmeitä tötteröitä piilotellaan? Luulis, että ihan samalla vaivalla hankitaan eläinystävällisempiä tuotteita.

   Poista
 10. Sanoisinko että on Tuulisilla pojilla pikkaisen hämmästelevät ilmeet näissä kuvissa! Ja näyttäisi hämmästys kohdistuvan kameran takana olleeseen. Olikohan siellä Äippä?

  VastaaPoista
 11. Voi jukopliut pojat, nyt syötte ne rikoot yhteistuumin.

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. Joo, kyl me ollaan lutusia. Millons tuut meitä moikkaan?

   Poista
 13. Ei oo välii miltä ulkoisesti näyttää (vaikka komeitahan te ootte molemmat), sisäinen kauneus on tärkeämpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin meijän äippäkin hokee, mutta ku me ollaan näin komeita, niiku säkin Elli oot kaunis, niin on helppo hymyillä. ;)

   Poista
 14. Ha-haa, kyllä trikoo pukee mäyräkoiraa huonosti. Arvatkaapas, mitä meidän äippä kerran yritti... se teki sellaisesta tuubihuivista (jota käytetään mm. kypärän sisällä) mulle haavatuubin. Eihän se pysynyt paikalla. Sit se leikkasi muka jaloille reiät. Ei se pysynyt vieläkään paikallaan. Koomisinta oli, että siinä tuubissa luki "oulussa osataan". Ehkä osataan, mutta ei meillä. Käh käh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käh käh, tää oli päivän pelastus, käh käh. Onks meillä vähän tumpeloäippiä? Mut kauheen yrittelijäitä. "Oulussa osataan", ihan parhautta. Onneks mun reisihousuissani ei lukenu "Tammelasta kajahtaa". ;D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!