sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ulkoilua ja aurinkoa


 

Tänään on ollu leikkisä ja aurinkoinen päivä. Aamusta heti alotettiin ja ekaks koeteltiin Herra Majan kestävyyttää. Kyllä se kesti. Äippä puhu jostain sidostesukasta ja mainoksesta. Hänellä nyt on niitä omia antiikinaikaisia juttuja, niiku mustavalkotelkkari ja silleen.

Tuisku: Jos oikeen tarkasti kattotte tota tokaa kuvaa, niin mä lennän vasemmassa alareunassa. Fiuuh!

 

Sitten me käytiin lenkuroimassa mettässä järven rannalla. Oli kyl paljon haisteltavaa ja tutkittavaa. Tykättiin.

 

Äippä sano, että hän on kyllästynny ottaan meijän pakaroista kuvia ja blogiväki on kyllästynny katteleen meijän beboja. Me ei kyl osteta tota ajatusta. Siis kuka ny meijän kuviin kyllästyis? 

Sitten me äipän miäliks poseerattiin, mutta kun hän niin hitaasti näppäili niitä kuvia, niin me ehdittiin kääntyileen, kun ympärillä sattu ja tapahtu. Niin että saitte nyt sitten kuvia meidän virtaviivaisista kyljistämme.

24 kommenttia:

 1. Ei olla kyllästytty kattomaan teidän pebojannekaan! Lentokuvat on aina mukavia myös. Ja kylläpä tuo lentokuva näyttääkin erityisen keväiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistaa räkötti, oli tosi hulppeeta olla ulkona ja hyvä jos ette oo kyllästyneet meihin. :)

   Poista
 2. Kivat valjaat! Basselle piti ostaa samanmalliset, kun kakara osaa tulla pois kaulapannasta ja valjaista. Sille hankittiin puolikuristava panta ja tuon tyyliset "puserovaljaat" ja johan pysytään kasassa lenkillä :)
  Kuvat on kivoja, oli sitten edestä tai takaa. Tai sivusta. Tai mistä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mulle pitäs ostaa uudet valjaat, ku nä alkaa käymään pieneks. Mä kun oon kasvanu ISOksi kaniinikoiraksi. Kih hih.

   Kyllä pitää valjaitten ja pannan olla semmoset, että me pysytään turvallisesti kiinni.

   Poista
 3. Bebat ja kyljykset menee, kyllä teitä kelpaa kattella. Myös pikkuruisina lentäjinä! Ja ihan tuli mullakin eka sidostesukat mieleen, samaa kalkkista kuin teidän Äippä on tämä kissamamma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, Kissamamma, susta tulis varmaan oiva Koiramamma kanssa. :)

   Mut sähän voit alottaa kesällä hoitamalla meitä, ku tuut niitä betonitöitä tekeen ton meijän äipän kaa. Eiks jeh!

   Poista
 4. Kokemuksen syvä rintaääni sanoo minullekin, että mäyriksestä on helpointa ottaa kuva byllystä päin. Teidän mäyräkoirapebat ovat ihan somia. Kiva niitäkin on katella, terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, mäyris on aina edukseen ja kuvauksellinen, siis ihan joka kantilta ja suunnalta. Tää on vakta. Terkut Ossille!

   Poista
 5. Täällä ei olla kylläkään kyllästytty teitin peräpeilikuviin(kaan), kun teillähän on niin söpöt byllyt jotta! <3

  Sidostesukka, joo, antiikinaikoja muistellaan täälläkin monasti, hihhihhihhih. ;)

  Vauhdikasta viikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiano homma, että ette oo kyllästyneet. Kyllä mekin kattellaan mialuusti peräpeilejä, ups, siis kaikenlaisia koirakuvia.

   Oikein vikkelää viikkoa sulle ja Tytöille!

   Poista
 6. Ekasta kuvasta tuli heti ajatus että kommentti on pelkästään "sidostesukka kestää". No ei nyt sitten kuitenkaan. Olette pojat niin komeita että kaikki kuvakulmat kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän äippä on miälissään, kun niin moni muistaa sen sidostesukkamainoksen. Siin oli vissiin kaks terrieriä muristen vetämässä miesten sukkaa? Ehkä semmonen mainos voitais tehä uusiks, mutta nyt vois valita mäyräkoirat sukkien kiskojiks. ;)

   Kiitos kuvakulmakehuista!

   Poista
 7. Oispa täälläkin paistanu, mutta oli ihan pilvinen päivä:( Kuvat on aina kivoja, noin mainioista pojista;) Aamupäivälenkillä käytiin, mutta iltalenkki loppui lyhyeen! Tuolta yhen talon pihasta hyökkäsi taas se iso hurtta ja sitten vielä toinenkin!!! Tiitu säikähti ja käännyttiin takaisin kotiin. Juu, säikähdin kyllä minäkin:(
  Leppoisia lenkkeilyjä sinne teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuuh! Me puhalletaan pilvet pois ja aurinkoa teillekin.

   Siis mitä!!! Ihan gaumeeta tommoset isot irrallaan olevat hurtat. Varmasti säikähditte molemmat, eikä syyttää. Voi harmi! Mekin lenkuroidaan äipän kanssa vaan sitä tietä pitkin, missä ei oo isoja koiria.

   Leppoisia ja aurinkoisia lenkuroita!

   Poista
 8. Mä oon tainnu sanoo tään aiemminkin, mut eihän teistä saa muutakuin hyviä kuvia! Edestä, takaa, sivuilta, istuu, makaa. Äippä on ihan lääpällään tohon yhteen pebakuvaan joka näkyy tuossa oikealla teen kuvasarjassa. Kumpikos siinä nyt taas olikaan vaavina miltei lentoon lähdössä? Olikos se se Dumbokorvainen? Vai juniori? ;)
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Määhän se siinä lentelen Dumbona. :D

   Ei kai mäyriäisistä saakaan ku hyviä kuvia, vai... Säkin, Elli, oot aina niin syätävän sulonen.

   Poista
 9. Mun äippä kattelee mielellään mäyräkoirakuvia, eikä bebakuvatkaan kuulemma haittaa. On kattokaas tottunut näkemään meikäkoiran perskarvat, kun yritän valokuvattaessa aina näyttää itsestäni paremman puolen.

  VastaaPoista
 10. Ei se kuule haittaa vaikka aina ei ookkaan sieltä paremmasta päästä kuvia vaikka kyl meki poserataan vaan peräpäällä. Aina ei jaksa keskittyä, kun parempaaki tekemistä on ;)

  VastaaPoista
 11. Moikka Myrsky ja Tuisku! Äippä halus haastaa teidät johonkin hömppään! T. Doris

  http://doo-ooris.blogspot.fi/2013/02/haaste-otettu-vastaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis koikkelis, Doris ja Eve! Mehän tykätään hömpästä, joten tullaan kipinkapin kattomaan...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!