tiistai 19. helmikuuta 2013

Pyry-pappa ja Hipsu Neiti

Meillä kun on paljon uusiakin lukijoita, jotka eivät tunne meidän Pyry-pappaa eli Mäyräkoira Herraa, joka vaikutti meijän perheessä 16 vuotta, niin halutaan tässä hänet esitellä. Meistä ei kumpikaan oo tavannut Pyry-pappaa muuta kuin kertomuksien kautta. Myrsky syntyi samassa kuussa, kun Pyry-pappa menehtyi keuhkosyöpään kaksi vuotta sitten.

Sitten meillä on ollut myös Kissa Neiti, nimeltään Hipsu alias Gabriel-Tule-Takaisin. Hipsu ja Pyry-pappa olivat tosi hyvät kaverukset. Tässä teille kuvia heistä:

 

 

 

 

 

28 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia! Pyry-pappakin nuorempana, hän oli kyllä komea herra <3 Kissan minäkin haluaisin, mutta Mauri ei ole niihin tottunut, ja siitä tulisi varmasti liikaa stressiä kisulle. Ihana parivaljakko kuvissa, kummatkin ovat edelleen varmasti nykyäänkin hengessä mukana Tuulisten poikien laumassa. Minä uskon niin, ettei meidän entiset kaverit meitä jätä, ne kulkee vierellä edelleen koko ajan. t. Laura ja Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pyry-pappa on ollut komea ja kiltti. Ihan kuten mekin. ;)

   Niin, muistoissa...

   Poista
 2. voi. hipsu... vanhempi vekara teki juuri tarinan äikänvihkoon jossa oli päähenkilönä hipsu kissa. hyvä sattuma. :) ^.^

  VastaaPoista
 3. Onpa siellä asustellut komea pariskunta! ♥

  VastaaPoista
 4. Mukava pariskunta, söpöläisiä molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöläisiä ovat. Mutta mitäs tykkäät, eikös olekin Hipsussa paljon samaa näköä kuin teijän Pyryssä.

   Poista
 5. Kaunis kisu ja komea Pyry. Pyryn blogia minä aikoinaan aloin lukea. 16 vuotta on pitkä yhteinen aika karvaisen ystävän kanssa. Kun on niin kauan yhdessä elänyt, toinen on tavallaan aina mukana, vaikka onkin jo poissa..

  VastaaPoista
 6. Niin, pitkä taival ja iso ikävä, sanoo äippä...

  VastaaPoista
 7. Kaunis on Hipsu ollut, ja Pyry komea. Hienosti harmaantunut pappa. Mitäs jos teille tulisikin pikkusisko? Semmoinen kissasisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil olis varmaan useita kissapikkusiskoja, jos meijän iskä ei olis niin gaumeen allerginen niille. Mut kun hänen silmänsä muuttuvat heti punaisiksi eikä henki kulje, vaikka ottas troppia, niin meijän tarvii valita toi iskä kissojen sijaan. ;)

   Poista
 8. Ihanat kuvat vanhoista karvakavereista:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 9. Ihan ihana tuo Pyry-herra, hienosti harmaantunut. Vähän kuin meidän Pimu. Kaksin aina kaunihimpi ja komeampi; nelikoipiset kaverit on ihan huippuhomma!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia, ihania muistoja <3

  VastaaPoista
 11. Kuvat todistaa että herrasmies harmaantuu komeasti :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuo Pyry-pakkakin oli komea herra. Hyvin ootte jatkaneet komeiden uroiden linjaa perheessänne, pojat! Muiskut urhoille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil miäsväki on komeita ja teillä naisväki kauniita. Muiskut!

   Poista
 13. Oih, Pyry-pappa, häntä emme unohda koskaan! ♥

  En muistanutkaan, että teillä on asustellut myös kissa. Ihania kuvia Hipsusta ja Pyrrestä!

  Edesmenneen Rosamme ihan ensimmäinen eläinkamu oli naapurin Jyrki-kissa. Heillä oli sellainen viha-rakkaus-suhde: Rosa rakasti Jyrkiä ja Jyrki vihasi Rosaa.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä on kanssasi totaalisen samaa mieltä ja samaa koskee teidän rakkaita...

   Hih hih, Rosa + Jyrki. :)

   Poista
 14. Minulla on ollut onni tutustua Pyry-papan viimeisiin vuosiin. Ihana koiruus ja kyllä on vissiin tarvittu kahta mäyräkoiraa (Myrskyä ja Tuiskua) täyttämään Pyryn jälkeensä jättämät saappaat. Hyvin ovat pojat selvinneet suuresta tehtävästään, voi Pyry-pappa ylpeänä sieltä pilvenreunalta katsella perheen jälkikasvua. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Äippä sanoi, että pitkäaikaisimmat blogikamut ovat tosiaan Pyry-papan peruja. Kiitos siitä!

   Poista
 15. Pyry-pappahan oli oikea Tauno Palo, komea ja miehekäs. Hipsunkin kuvista näkee, että kyseessä on suuren luokan kaunotar. Minun Palvelijattarellani oli aikanaan persialaiskissa, joka eli 17-vuotiaaksi. Minun luonteessani on kuulemma samaa itsetietoisuutta ja jääräpäisyyttä.
  Mukavaa loppukuuta ja aurinkoista maaliskuuta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyry-pappa oli jämäkkä ja samalla pehmee. Äippä ihmettelee, että kuinka meille onkin sattunu sarja näin mukavia koiria. Elämä on. :)

   Hipsun isä oli ollu valkoinen persialainen ja äiskä punainen maatiainen ja yhdistelmästä tuli Norjalaisen metsäkissan näköinen söpötär. Joskus koirat muistuttavat kissoja ja toisten päin. Hipsukin oli noutanut esineitä ja tullut vihellyksestä luokse. Että silleen.

   Aurinkoista menoa teille!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!