sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tuisku 3 kk

 

 


Tuisku: Tänään täytän kokonaista 3 kuukautta. Mitenkä on mennyt? Kiitos kysymästä, hyvin. Eilen kävimme kylän keskustassa ja tapasin ystävällisen vanhan koiraneidin, Nekun. Lisäksi annoin mukavien tätien taputella ja kehua minua. He myös sylkyttivät minua ja ihmettelivät kuinka pieni olen. 

Tepsuttelin valjaissani Myrskyn perässä reippaasti. Pörräävät kulkupelit kyllä ensin säikäyttivät minua niin, että piti oikein istua. Autossa matkustan Myrskyn kanssa samassa kopassa. Vähän vikisin, mutta tosi pikkasen vaan. Olen muutenkin kova piipittämään (väittää äippä).

Olen kuitenkin reipastunut ja rohkeloitunut aivan valtavasti. Osaan jo hieman haukkuakin. Myrsky on opettanut ja kannustanut. Hulppeeta. Muutenkin tuo isoveikka on esikuvani ja idolini. Matkin kaikessa Myrskyä. 

Ruoka minulle maistuu todella hyvin. Äippä sanoo, että näytän pullapitkolta. En kyllä näytä. Solakka olen kuin salakka. Huomenna menen rokotuksille. Mitähän sekin tarkoittaa? Toivottavasti ruokaa.

Myrsky: Kyllä tuo pikkuveikka Tuisku on tuonut paljon iloa ja toimintaa meidän huusholliin. En antais pois, vaikka se välillä onkin melko rasittava pentumaisine kujeineen. Kyllä se siitä oppii ja tasottuu. Painia se poika jo osaa tosi railakkaasti.

32 kommenttia:

  1. Jestas, mihin se aika hurahti, jo 3 kuukautta? Kyllä se on kuule hienoo, kun tulit Myrskylle kaveriks. Se taisikin jo olla omaa velipoikaa vailla.

    Pikkasen taitaa toi alakuva huijata, kun näytätte Myrskyn kaa ihan samankokoisilta. En mä kummiskaa usko et' sä vielä yhtä iso olisit.
    T: Elli

    VastaaPoista
  2. Myrsky: Joo, kyl Tuisku on puolet mun koostani. Pikkanen veijari se viäl on. Ja tykkään siitä kovasti. Meijän päivät on lennokkaita ja värikkäitä. Ja äipän kans.

    VastaaPoista
  3. Onnea Tuiskulle ja onnea myös Myrskylle, kun olet saanut ja osannut olla hieno isoveli.

    Miten muuten Tuiskun siisteyskasvatus edistyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat: Kiitos! *kuorossa*

      Tuisku: Vähemmän mä lirin sisälle ku Myrsky. Oon kyllä pissannu sohvalle, kaikille kahdelle kynnysmatolle, huovalle, Myrskyn koppaan, ja silleen. Mut noita ei lasketa. Eihän?

      Poista
  4. On se hyvä että Tuiskulla on isoveli idolina. Hyvä tiimi teistä tulee:)

    VastaaPoista
  5. Onnea molemmille pojille! Toiselle isoveljestä ja toiselle pikkuveljestä.
    Muistelenko väärin, mutta mieleeni on jäänyt Myrskyn hirveän ylipitkät "sukat" tassuissa, Tuiskulla näyttää olevan sopivamman kokoiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Ihan oikein muistat, HooPee. Mulla oli pentuna ruttusukat ja vaaaltavat dumbokorvat. Mutta niitä ei nyt kukaan pääse ihaileen, kun Vuodatus-blogi h-ä-v-i-t-t-i kaikki kuvat. Ehkä äippä siirtelee tänne blogiin joitain parhaita talvella.

      Poista
  6. Hei onnea, pikku höppänä (taidat kyllä olla kohta jo meikäläisen kokoinen)!
    Myrskyn kanssa ootte loistava parivaljakko!:)

    VastaaPoista
  7. Oletpas sä kasvanut, vaikka olisit kuinka puolikas Myrskyä vasta! Lähde vaan usein keskustaan sylkytettäväks, siinä se rohkeus kasvaa :)

    Tupla-Trombi, Rajuilma, Tuuli ja Tuiverrus, Pyörremyrsky... onhan noita Team-MyrskyTuiskulle nimiehdotuksia :)

    Terkuin SukuLaku (Kylläpä me kuullostetaan äkkimakeilta nössäköiltä teidän rinnalla ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat: Sulla on hyviä nimiehotuksia. Arttu, sä oot kyl melko suklaan värinen, joten toi nimi on ku tehty sulle.

      Poista
  8. Ihanat makkarat jaloissa. Juuri sellaiset "sukat" kuin kaikilla pikkumuksuilla. Hellyyttäviä ootte kyllä kumpikin.
    Karseeta, jos kuvat hävii. Pentukuvat on aina ihan parhautta blogeissa. Kuka niitä voisi vastustaa. Varsinkaan mäykkypennun....no onhan niitä tietty aina ihan jokaisen oman koran kuvat niitä söpöimpiä , ei siitäkään totuudesta mihinkään pääse. Yleensä ottaen , koiranpennut on järjettömän suloisia.

    Ei sun huoli vikistä Tuisku. sullahan on toi isoveikka ihan siinä ja kaiken ylimmäisenä äippä, joka ei varmasti anna tapahtua mitään pahaa. Mutta hyvä sun silti on katella mitä se isoveikka tekee, kun kokemusta hänellä on vähän enempi.
    Terkkuja Essilästä sinne. Komioita ootte, sanoo Essi. Oli sitte sukat millaset tahansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky: Mun makkarasukat täytyy kyl laittaa esille täs joku päivä, oli ne kyl niin legendaariset. Hih.

      Tuisku: Kyllä mä reipastun päivä päivältä ja onneks toi isoveikka on olemassa. Terkkuja suloselle Essille.

      Poista
  9. Hyvää syntymäpäivää, toivottaa Paavo, puoli vuotta vanhempi synttärikaima!

    VastaaPoista
  10. Onnea ihanalle Tuiskulle! Ja rapsutusterveiset reippaalle Myrskylle, joka jaksaa hienosti tukea ja opastaa pikkuveljeä mäyräkoiraksi kasvamisessa.

    Ai oliko Myrskyllä aikoinaan ruttusukat? Meidän Santerille on annettu nimittäin tuota nahkaa aika reilusti. Oli ihan pikkupentuna ollut tosi ruttuinen ja väljyyttä on vieläkin vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat: Me kiitetään ja kumarretaan. Onks Santerin ruttusukista kuvia?

      Poista
  11. Onneksi olkoon Tuisku, oot kyllä hyvin valinnut kun Myrskystä sait itsellesi isoveikan!

    VastaaPoista
  12. Onneksi olkoon Tuisku. Rokotuksen kestää pieni mäyris kuin mies. Ihana kaksikko ootte. M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Ai kestää vai? Siis rokotus sattuu eikä ookaan ruokaa? Mua on huijattu. ;D

      Kiitti, me yritetään söpöstellä jatkossakin. Ei oo kyl yhtään vaikeeta, ku ollaan vaan, niin heti ollaan söpöjä.

      Poista
  13. Pipukka:
    Onnea Tuiskulle.
    ”Pullapitko” kih, hih, kih. Nauroin itseni tärviölle. Meenaako äippä, että olet yhtä kauniin ruskea kuin hyvin paistettu pullapitko, laitetaan raesokeria päälle, niin oot tosi makeen näköinen.
    Älä välitä, äippä on joskus sanonut, että rakkaalla lapsella on monta nimeä, se kertoo että sinusta tykätään tosi paljon.
    Mäkin haluaisin olla Salakka. En tiiä vaikka lenkuroin joka päivä, niin pyylevyys pysyy. Viime viikolla naapurin isäntä kysyi (varppina ihan vasiten) että olenko tiineenä, kun olen noin hyvässä kunnossa? Arvatkaa haluttiko murjaista kakit niitten pihalle? Niih, ja hetkeä aikaisemmin oli naapurin emäntä syöttänyt mulle herkkuja. Ne on sellasii (vanhempi pariskunta), et aina kun meen niille kylään, niin jääkaapin ovi ensimmäisenä narahtaa. Vaikka äippä on yrittänyt joskus visertää, ettei tartte antaa, niin silti ne antaa ja mä varppina syön kaiken. Ylikypsää kinkkua, olisihan se loukkaus emäntää kohtaan jos tarjoilut ei kelpaa. Ne houkuttelee mua aina, että Pippi, tuuppa käymään kiskalla, …niin onks muilla omaa nakkikioskia?
    Olet sinä reipas poju, kun uskallat jo keskustaan, no miks ei kun Myrsky on turvana. Se tietää, ettei niitä pörrääviä kulkupelejä tarvitse pelätä, muttei niitten kanssa kannata kilpasillekaan lähteä.
    Teistähän kehkeytyy kohta poikakuoro tai poikaduo, harjoitelkaa vaan lisää. Sulla taisi olla oma risusavotta?
    Myrsky on kyllä hieno velipoika, kun antaa sun röhnöttää päällään.
    Kyllä Teitä molempia katsellessa sydän sulaa näin vanhemmaltakin koiratyttöseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Varppina olisin kyllä makee pitko, joo. Mut sä olisit kyllä voinu ne tortut vänkästä sinne naapuripapan pihalle, ku sua tiineeks haukkuu. Jos toinen on ihan vähän pyäree ja varsinkin ku naapuri on syättänny sulle niitä herkkuja. Nih. Mut kuis monella koiralla on oma nakkikipsa? Veikkaan ettei monellakaan. Mut meitä täällä nyt, anteeks kauheesti, kuitenkin aika paljonkin naurattaa toi naapurinisäntä ja sun pyylevyys.

      Tosin meistä sä et oo yhtään bulleva, ku ihan sopiva. Sulla on vaan niin paksu turkki (vertaa bulskilla ihimisillä on raskaat luut). Älä vaan rupee laikkarille ja syä niitä tarjottuja nakkeja sieltä nakkikioskilta.

      Mulla on aina meneillään oma risusavotta. Joskus siinä menee mukana joku äipän yrttikin. Kuka niitä ehtii siinä tohinassa erotteleen, risuja ja yrttejä. Mulle kelpaa kaikki.

      Mukavaa menoa sullekin Pippi!

      Poista
  14. Paljon onnea Tuisku-muiskulle ja ylpeälle isoveikalle tietty myös! <3 Ootte niin ihana kaksikko, että mulla pukkaa usein kyyneleet silmiin, kun teitin kuvia katson. On se vaan niin parhautta, että teillä on toisenne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku-Muisku: Kiitti! Meijän pitää lähettää sulle nenäliinoja, jos sä meistä usein liikutut ihan ilonkyyneliin saakka. Mut meillä on kyl hauskaa ja tykätään toisistamme hurjasti. Iloista menoa teijänkin pihapiiriin!

      Poista
  15. Onnea suuresti Tuiskulle... ja myös ihanaiselle isoveikalle Myrskylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Suuresti kiitoksia onnitteluista!

      Myrsky: Tattista munkin puolesta.

      Poista
  16. Tupla-Trombi *hekottelee*.....

    VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!