maanantai 31. toukokuuta 2021

Oho!

 Oltiin Jussilassa.
Siäl tapahtu kummii.
Tommoset kelluvat tyypit tuli tutustuun meihin.
Äippä sanos, et ne on hanhii.


Mut hei, kattokaapas!
Me ollaan Jussin kaa yhtäaikaa pihalla.
Oho!
Välimatka kannattaa kyl säilyttää...


Hirveesti väsytti kaikki tapahtumat.


Jussi, on se komee kaveri.


 

11 kommenttia:

  1. Ihanat pötkylät pedissä ja kyllä Jussikin on komea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, me ollaan kaikki komeita pötkylöitä, Cheri. Terkut pehtoorille!

      Poista
  2. Vuan ompa Jussila kommeella paekalla!! Ja hieno kuva teejjän sakista tuossa veen iärellä :) Hittaasti hyvä tulloo pittää paekkasa monessa asijassa...niinku tuossae tutustelemisessa. Hyvästi näätästää mänövän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iivari, joopa, tehtiin uus lähestymisennätys. Melko hyvin onnas, mut kyl tota turvaväliä viäl pitää olla melkosen pitkästi. Jussilassa on tosiaan vesi rannassa. :)

      Poista
  3. Tuonne koppaan Jussi ei taitaisi teidän kanssanne mahtua, vaikka olisitte kuinka hyvää pataa keskenänne. :D Yhtä aikaa samalla pihalla on jo hyvä saavutus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucy ja Roni, kih hih, oliski näky, ku Jussi punkeis pitkine koipineen meijän koppaan. Jep, äippä ylitti ittensä, ja uskaltautu pihalle koko porukan kans.

      Poista
  4. Just kuten Iivari toteaa, Jussila on upealla paikalla. Ja juu, Jussihan on oikein komea kaveri. Saatatte jopa tottua häneen, Myrsky ja Tuisku.
    Tekikö mieli mennä hanhien luo? Minä tyydyn katselemaan niitä laiturilta Varjakanvalkamassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Párek, ei kyl juur yhtään haukuttu, ekä pari kertaa, noita hanhia. Oli kyl ihmeen uteliaita, ku tulivat ihan liki meitä tarkkaileen. Outo laivue!

      Poista
  5. Nyt heräsi kiinnostus, onko nuo kuunliljat rannassa hillitsemässä muuta kasvustoa vai ihan vaan kaunistuksena, jossa toimivatkin oikein hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunistuksena, Arttu, Jussin isäntä on viherpeukalo ja tykkää tuusata kasvien kans, ihan ku meijän äippäki. Ne punnaa kiviä ja kasveja joko Jussilassa tai sit meillä omassakotona. Outoja.

      Poista
  6. Tuo Jussila näyttää viihtyisältä ja kivalta paikalta. Ja Jussi on komea herrasmies (kuten tietysti tekin, Myrsky ja Tuisku). Ehkäpä tuollaisella varovaisella ja hitaalla tutustumistavalla teistä voi tulla vielä hyvät kaverit.

    Hipun ja Mytön emäntä

    VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!