sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Heittolaukauskuvia

Tuisku: Mikä toi on??
Myrsky: Liaro?
Tuisku: Itte kyllä oot.
Äippä: Se on vaskitsa.
Tuisku: Ai? Onks se gaumeen vaarallinen?
Äippä: Ei yhtään, se ku on jalaton sisilisko.
Tuisku: Jaahas, no sitten joo...


Tiättekö kuulkaa, ku meistä ei oo nykysteen oikeen yhtään kunnollista kuvaa.
Mikskö?
No, äippä pyllii pihalla ja kuvaa vaan kukkiaan.
Melkö törtsyä.
Meistä on vaan jokunen tärähtänny heittolaukauskuva.


Tai sitten me esiinnytään niin piäninä pisteinä kuvassa,
että pitäs kattoo suurennuslasilla ettei luulis kärpäsenpas... 
...siis kärpäsentuatokses. Joo.
Vaik kylhän kaikki mialummin kattos meijän komeita kuvia,
ku jotain horsmia ja pusikkoja ja silleen.


16 kommenttia:

 1. Hiano vaskitsakuva! Joo, olen samaa mieltä: lisää Myrsky ja Tuisku -komistuskuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia, joo, kyähän se niin on, että tää on komeitten mäyräkoirapoikien ploki, eikä mikään puutarhahömppäploki, että silleen. Kiitti kannustuksesta!

   Poista
 2. Komeita lähikuvia tarvitaan paljon 🐾 Mut sitten on oltava vähintään yksi panoraama, mistä näkyy kui suurella plaanilla tuulenveikat ja puhuripojat palloilee. Eli mäykkisenergiaa on! Muiskut Puolulta 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis ja Puolu, no justiinsa, tärähtämättömiä nassu- ja vauhtikuvia, silleen niiku tasapainosesti pitäis olla. Joo. Äippä ei oo ny ollu yhtään ajan hermolla. Muiskusii!

   Poista
 3. Jospa se äepän pylliminen sielä puskissa raahottus vähä kohta ja kerkijjäes kommeita määkkyjään kuvvoomaan :) Johan tok pittää olla teestähhii kuvija. Vaekka ohan nuo pihakuvattii kyllä kommeita, eepä silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyllä on meijän äippä aina peräpeili pystyssä jonkun puskan juurella tahi naama retuliinin värisenä jytyyttää pyörittää jotain kivenmurikkaa yläpihalta alapihalle ja tosininpäin. Meijän miälestä ihan järjen vastasta puuhastelua. ;D

   Poista
 4. Älkääs Puhurit ihan äippää masentako! Hienoa on nähdä teidän valtavan hieno tontti, ja teidät siellä vilistämässä pisteinä tai vauhtiviivoina ;) Palvelijatar huokailee ja ihastelee miten voikin teillä olla noin upea paikka asustella. TuplaTouhot Puhurit ovat aina edukseen kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, oho, sano Eemeli ja me kans. Ny kyllä äippä on miälissään, ku noin kauniita sanoja kirjottelit että tattista vaan, kuomahyvä. Vauhtiviivoina viipotetaan ja ilosta menoo sulle ja Palvelijattarelle kans.

   Poista
 5. Olettepas nähneet mahtavan elukan. Kyllä mä olisin varmasti vähän pelästynyt tuotakin ja meidän äippä taatusti vielä enemmän.
  Kyllä me tykätään katsella niitä teidän äipän kuviakin. Ottaa upeita kuvia teidän hienosta pihasta ja maisemista. Toki hän pian taas siirtyy teidän kuvaamiseen, kun kevätkylvöt on suoritettu. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo, meijän äippä huamaa kaikki suikerot, sillä ku on käärmekammo. Me tallusteltiin ensin ton vaskitsan yli ja äippä joutu osottaan meille sen sissarin. Toivotaan tosiaan, että meitäkin kuvataan välillä... :)

   Poista
 6. On se vaskista pikkasen pelottavan näköinen liero vaikkei olekaan vaarallinen, hyvä kuva kylläkin. Olette rohkea parivaljakko kun melkein kuonottelitte sen kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, vaskitsa meni meitä karkuuseen, ku yritettiin tarkastella sitä lähemmin. Ei me sitä yhtään hätyytelty, annettiin sitten mennä rauhassa tienvieruspuskaan.

   Poista
 7. Vaskitsakuva on ainakin hieno! Kannattaa tietysti varmuuden vuoksi välttää vähän kaikkia matosia, ettei satu kyy kuonoon... Ehkä teidän Emäntä haluaa välillä rentoutua jotain paikallaan olevaa kuvaten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kyä äippä kattoo tarkasti, että mitä päästään kuanotteleen. Ny on pikkuruisia kyitä liikkeellä, poikasia, ja niitten kanssa on tosi vaarallista kohdata. Toivottavasti äippä ryhtyy istutuksiensa jälkeen kuvaan taas meitäkin.

   Poista
 8. No onneksi kuitenkin osui heittolaukauksella. Hutikin olisi voinut tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, no joo, kyä niitä hutikuviakin on ihan riittämiin. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!