maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ei koskaan enää mäyräkoiraa!

Tuisku: Kattokaa mun järkyttynyttä ilmettä.
Ny saatto tulla ihan lillasti raumaa piäneen mäyrinkäiseen,
tosta äipän lausunnosta, ettei hän ota enää koskaan mäykkyä.


Voittekste kuvitella, että meijän äippä on lopen kyllästynny meihin!
Äippä haluu kuulema semmosen koiran, 
joka tottelee, ei hauku ylenmäärin, ei jahtaa oravia ja lintuja,
ei vahi pihaa ja yleisiä teitä, uskoo kerralla ku komennetaan,
ei hauku vastaantulevia koiria eikä ihmisiä.
Mikä koira toi tommonen on?
Hankkis kissan.


 Tässäkin kuvassa on mäyräkoira...


Enkö ookkin sulonen ja söpö ja silleen,
ku pötköttelen Koiramamman jalkojen päällä.
Omasta miälestäni oon kunniaks mäyräkoirarodulle.


Että kivaa viikkoo teille, kuamat!

27 kommenttia:

 1. No johan nyt kumman kommentin rykäs! Mittee se semmonen elämä on jos ee oo määräkoeroo!? Mulle aena kehutaan minun ensmäestä eeltäjätä joka olj justiisa tuommonen ku teejjän äeppä huaveeloo. Sillä olj vuan semmosta taepumusta penskana tuhota melekeen kaekki huushollista ennenku viisastu :D
  Oesko tuo kevätaarinko nyt vähä teejjän äepän pitä sekottanna ku tuommosta sano. Kyllä se siitä järkiisä tulloo :) Kyllä työ ootta kamut kummattii oekeen määräkoeriin uatelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, joo, varmalla on äippä saanu auringonpistoksen tai jotain outoo siitepölyä, ku tommosia aattele. Elämä ilman mäyräkoiraa? Onks semmonen ees mahollista? Joo ei oo. :D

   Poista
 2. No äipät nyt päästelee suustaan sammakoita, ei kannata kuunnella. Mammojen ihannekoira olis lopulta niin tylsä, että kipin kapin laukkaisivat hakemaan mäyräkoiraa elämäänsä piristämään.

  VastaaPoista
 3. Kauhian raaka ja ikävä teidän Äippä! OOtte söpöjä myös tän kissamamman mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, pirkko kissamamma! Me niiiiiiiiiiin rakastetaan sua.

   Poista
 4. Näitä hetkiä sattuu äipille. Silloin paras koira olisi tietenkin lelukoira. Onneksi ne tilanteet menevät nopsaan ohi, ja kohta teidänkin äippä taas sanoo teitä maailman parhaiksi koiriksi.
  Ilman muuta olet kunniaksi koko koiralajille, ja erityisesti mäyräkoirille. Ja Myrsky myös, tietenkin. Olette oikeita valiokoiria. Niin kuin mekin Jirin kanssa.
  Hyvää jatkoa tälle viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, niinpä, meijän äipälle tulee tommosia puuskia ainaskin kerran viikossa. Yleensä sillon ku ollaan haukuttu ja teutaroitu ihmisten ilmoilla eli haukuttu kaikki pystyyn. Juu, ollaan valioita, niin te ku mekin.

   Poista
 5. Siis jaa? Kyllä ne kissatkin osaa kurreja ja tipusia jahdata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, kyllä vaan varmasti osaakin, mut ei kuiteskaan hauku samalla... ;D

   Poista
 6. Jos noita hetkiä tulee kovin paljon, niin teidän kannttaa hankkia teidän äipälle semmoinen lelu, mikä "masimoto" se oli, jossa hoidetaan virtuaalista koiraa. Silloin teidän äippä näkee, kuinka tylsää elämä on, kun ei tapahdu mitään yllätyksiä...

  VastaaPoista
 7. Ei kannata laittaa liikaa (eikun tarkemmin ajatellen EI MITÄÄN) painoarvoa tuollaisille sanomisille. Ihan samanlaista meilläkin höpöttävät nuo ihmiset ja kiljuvat Santeria kurkku suorana, mut sitten seuraavassa hetkessä oon maailman suloisin ja paras koira.

  Ollaan ylpeitä mäyräkoiruudestamme!

  Terv. Santeri
  (hyppäsin salaa tähän äitin tuolille ja aloin kirjoittelemaan, ehkäpä teen näin joskus toistekin - jos maltan kirjoittaa, nimittäin välillä kissat tulee tuohon työhuoneen ikkunalle irvistelemään ja silloin minun on pakko laittaa jahtivaihde päälle; just niistä tilanteista nuo ihmiset jaksaa keuhkota!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkeliskoikkelis Santeri (ja Mustikkakummun Anna), jaa että sullakin on omakohtasia ikäväsävytteisiä kokemuksia kotiväen nipotuksista. Joo, ei mekään hirmeesti välitetä heidän huudoista, vaan edetään mäyräkoiran päättäväisyydellä, useesti/aina varsin äänekkäästi, kohti uusia haasteita. Ai, teijän kissat irvistelee, onks ne semmosia Irvi Kissoja, toki niitä pitää sillon käydä vähän kurmottamassa.

   Poista
 8. Joo. Kissat on tosi tottelevaisia. T. Sulo ja Namu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo ja Namu + Mamma N, keh heh heh, tehän nyt vitsin murjasitte.

   Poista
 9. Meidänkin Emäntä on ainakin kerran viikkoon vaihtamassa meidät palveluskoiriin, mutta höpötystähän se vain on. Me tiedetään se, eikä välitetä tuollaisista puheista minkään vertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, totta turisette! Kyä me ollaan niin korvaamattomia. :)

   Poista
 10. Teiä äitil pääsi kyl ny semmone sammakko suust etei ol aikoihi kuultu. Meiänki äiti oli iha järkyttyny. Oli heti sitä miältä, et jos vaa laukkunne pakkaatte nii iha heti tält istumalt saatte tulla ja iha avosylin kans vastaaotetaa. Ja et Kissa !!!! Se ny vast o semmone ku ei korvias lotkauttas vaik teiä äiti mitä sanois. Ja kuvitelkka semmost lenkil. sii olis oikke personal treineri ku ei piittais ton kummemppa et kuka ja mikä ja misä. Sitä kiinnostas vaa uuninpanko ja ruaka. Te olette senttä hyvi hualehtinu äitin kunnost liikuttamal sitä ympärs pitäjää ja muutenki järjestämäl ain jottan mukava aivopuuha hänel. Mää kyl luule ettei se mittän ol tarkottanu tol sanomisel. Halus vaa teiä jakamattoma huamion, suarastas kerjäs sanoma et älä ny. Te olette sulossii poikii sanom mää ja pususii peräs toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, me pidetään miälessä toi sun lupas, meinaan että teil on meille ainaa tilaa. Muiskuiset kiitokset, söpöliini ja Liftari! Tiä vaikka jouduttas lunastaan teijän lupas, jos toi meijän äippä heittäytyy ihan hankalaks. ;)

   Poista
 11. No jopas oli kommentti! Täytyy olla jonkinlainen väärinkäsitys ja lajien välinen kommunikaatiohäiriö... Täälläkin ihan järkytyttiin, huh :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, varmalla ja varpilla oli joku aivomyrskäys käynnissä meijän äipällä, ku noin kiihty piänistä haukkumisista (oikeesti riahuttiin hualella). Mut on hän jo leppynny meihin, joten nukutaan ens yä ihan rauhassa ja tyynesti. Jookos!

   Poista
 12. Tuskin se äippä on nyt ollut tosissaan asiassa. Väsyyhän ne ihmiset välillä myös toisiinsa, miksei siis meihin koiriin. Mutta uskon kuitenkin, ettei se teidänkään äippä löytäisi mistään toisia yhtä hyviä koirapoikia kun te olette. Älkää ottako sitä niin tosissanne! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, juu, kyä me ollaan paras parivaljakko meijän perheelle. Viisaita puhut, meinaten toi on niin totta, että vällein sitä ihmisetkin tiuskii toisilleen, miksei sitten koirille. Ei me saatu oikeesti mitään raumoja, eikä äippä. Ny jo ollaan somiksessa.

   Poista
 13. Täytyy sanoo, että äipän sydän ihan nuljahti kun luettiin toi otsikko. Mää kun olen ollut hiukka kipee, ni se peljästy, että mitäs täällä nyt on mahtanut tapahtua. Sanokaa teidän äipälle et' olis ny vaa tyytyväine, ku sil o kaks tervet mäyräpoikaa. Ei se ketää haittaa vaik' te vähä vahtii pirätte taik muut semmost. Te ootte just semmosii ku (mäyrä)koiran kuuluuki ol. T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, toivottavasti oot tervehtynny. Me lähetetää sulle paljon terveysmuiskuja!

   Joo, kyä se äippä meitä rakastaa, kuhan pikkasen kiihty, ku haukuttiin taas vastaantulijat littanaks. Rauha maassa ja pihapiirissä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!