tiistai 21. heinäkuuta 2015

Iltavillit

Päivän päätteeksi on riamullista hepuloida.

 

 

 

Marjavarkaille tiadoksi:
ME vartoidaan täällä,
väsymättä. 

18 kommenttia:

  1. Nyt sydäntä lämmitti lukea villeistä :) Ihanaa että Tuiskulainen on toipunut <3 Olen tosi huolestuneena lukenut haaverista ja hyvä että paraneminen kävi suht'nopsaan. Uskotaan, ei tule varkahia kun kolme mäykkyä vahtii ja valvoo, yksi yölläkin :) Taput tuulenpojille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kiitos Tellis, mää voin jo ihan potrasti. Ny reenaan reisi- ja bebandeeroslihaksia, että lonkat pysyis paikoillaan. Villeillään ja yritetään olla murehtimatta. Kyä kuule saa kaikki siivekkäät ja pörröhännät ja kissat hatkat meijän pihapiiristä. Ollaan ne niin tarkkoja poikia. :)

      Poista
  2. Ompa iloset iltavillit! Ja Tuiskuhhii on jo toentunna hepuloemmaan:) Seon ilonen asija se.
    Äet käski sannoo että teellä on sittä nättijä sielä pihalla.
    Kyllä pittää vahtija pittee ja marjavoroelle huutija antoo. Sehän seon meejjän homma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iivari ja Iivarin äet, vilistetään vikkelästi pitkin pihaa, sinä siällä ja me täällä. Tuiskun lonkat eivät, ainakaan toistaiseksi, ole lonksahdelleet näissä hepuloinneissa. Kyä sitä omaa pihaa pitää vartijoida ja vahtia ja vähän viereistä tietäkin ja varoks viäl naapureittenkin pihoja. Joo. ;D

      Äippä kiittää sun äippääs kehuista ja tykkää kyllä ittekin, että alkaa näyttään piha jo melko mukavalta. Marjojakin on tulossa kiitettävästi ja muutama omena.

      Poista
  3. Jos olisi vain Myrsky tai jos olisi vain Tuisku.
    Siis vain ja ainoastaan yksi koira teidän perheessä.
    Ei olisi ollenkaan noin hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne ja Wuppe, eipä kyllä olis näin vauhdikasta meno, meinaan meijän köntysäipästä ei oo pikaspurteille ja se pallonheittokäsikin on vähän rapakunnossa. :)

      Poista
  4. Ihanaa hepulointia! Onneksi olet Tuisku jo kunnossa. Mä näin eilen iltalenkillä monta kaveria, mutta hiukan arkaillen suhtaudun heihin nykyisin. Ihanan aurinkoista päivää! t. Eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka, surmeeta, kun sulle pitikin sattua semmonen retuutus, että jäi arkuus päälle, mutta me uskotaan, että sä siitä reipastut taas omaks ittekses. Joo, kyä näin on.

      Poista
  5. Mahtavaa. Me huokaistiin syvästi helpottuneina noita kuvia katsellessa: Tuiskuhan on ihan täydessä tikissä taas! "Shit happens" sanoo engelsmanni. Nyt uskotaan ja toivotaan ettei mitään vastaavaa enää tapahdu kummallekaan teistä - eikä kenellekään. Hienoa alkanutta viikkoa teille!

    VastaaPoista
  6. Virtaa näköjään riittää, jäis kyllä marjavarkaat teidän jalkoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liinukka ja Nero, juu, kyä ei marjavarkaat pitkään meijän pihalla pippaloitte. :)

      Poista
  7. Se on hienoo, että pääset taasikkeen juokseen Tuisku! Terkut teille molemmille Ossilasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyä on mukavaa olla terve, Marja-Leena ja Ossi. Sitä osaa arvostaa paremmin, kun on vähän aikaa ollu kippiinä. Terkkuja Ossilaan!

      Poista
  8. Peukku bebandeeroksen bodibilderille, villittely on hyvää jumppaa :)

    VastaaPoista
  9. Teilläkin on leikeissä tuo alistamisleikki. Meillä yleensä Hugo joutuu alimmaiseksi ja sitten se huitoo käpälillään ilmaa ja kiskoo Elvistä poskesta...

    VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!