tiistai 16. joulukuuta 2014

Nimikoidut nutut

Ette ikinä arvaa mitä me ollaan saatu?
Joo, uudet nutut.
Ja niissä on meijän nimet.
Ny ei tarvii arpoo, että kummanko nuttu on kyseessä.
Ollanko ny vähän niiku jotain vormulajulkkiksia?
Eiks niilläkin oo nimetyt takit.
Tai jääkiekkosankareita!!!
Eiku pallosankareita, niitähän me kyllä ollaan.


Karkin äippä, Vekki, teki nää nutut.
Ihan mittojen mukaan.
Eiks oo hianot?


Ala puolella olevissa kuvissa on nuttujen mallikappaleet.
Näitä nimikoituja nuttuja ei olla viälä päästy koklaamaan.

Kiitos Vekki!
Ja Karkille tuhat tsiljoonaa muiskua.

 

 

22 kommenttia:

 1. No kyllä on komeat vermeet! Eipä tuollaisia kaupasta saisikaan. Taatusti pysyvät päällä kovemmassakin pelissä ja istuvat kuin hansikas. Onnenpoikia olette, kun teillä on noin taitava puvustaja ja sillä vielä sellainen ihana Karkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin komiat nutut, Párek! Ei oo samanmoisia muilla. Joo ei.

   Kyä me ollaan tosi onnekkaita, meillä on upeita plokikamuja, Karkki, Vekki, joka omepelee hianosti ja poonuksena Koiramamma. Eikä tää meijän kotikaan pössömpi oo. Ilosta ja onnellista elämää toivotaan meille kaikille!

   Poista
 2. No on hienot on ! Todella uniikit, olette aika pomon näköisiä nyt, liivijengi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyä ollaan varmalla reteen näkösiä näissä nutuissa. Tuulisten Poikien Takkijengi. :D

   Poista
 3. Hienot palttoot teillä! Ja näyttävät lämpimiltä, joten niillä pärjää varmasti kovemmassakin pakkasessa. Jos sellaisia nyt ylipäätään tulee... Mukavaa joulun odotusta ja muiskut meidän neidiltä!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kyä näille palttoille käyttöö löytyy heti ku tulee yli 10 astetta pakkasta. Myrsky hyytyy helposti, ei oo kyl yhtään nimensä väärti. Mää kestän pakkasta paremmin ku mulla on karkeempi turkki.

   Muiskuja!

   Poista
 4. Ompa kommeet vuatteet! :) Kyllä passoo männä vaekka kylille tuommoset piällä.
  Mukava ku on tuommosija kamuja ja emäntijä jotka ossoo nuita tehä.
  Sypäkkätä päevee teelle sinne uusissa vermeessä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, nää on just passelit kyläilytakit. Ollaan sitten siistin näkösiä herrasmiäskoiria eikä mitään rökäleitä ku mennään keskustaan ja isoon kaupunkiin. Tääl kylillä pimeillä poluilla on ihan sama mitä on päällä. Riittää kuhan on lämmintä. Ei meinaan oo juurikaan vastaantulijoita ja jos onkin, niin mitään pimeessä erota.

   Poista
 5. Miehekkäät pompat olette saaneet! Ja ihan viimeistä äijätyyliä tietenkin. Yhtä kyllä ihmettelen:osaatteko te lukea? Minä yritin pienenä opetella lehtiä ja kirjoja repimällä, mutta en oppinut. Voisinki saada opiskeluvinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Aatu ja Jiri, nää on aidot äijäpompat. Ei oo mitään turhia krumeluureja, eikä killuttimia ja värikin on jylhä.

   No kuule, piänenä sitä tulee tehtyä kaikenlaisia tollontöitä, mut näin aikamiespoikina ollaan mekin jo rauhotettu. Rupeet vaan tavaamaan ja silleen. Aika monta kirjaa siinä voi mennä repi... lukiessa, ennenku homma on tassussa. :D

   Poista
 6. Kyllä ootte pojat saaneet upeat takit! Nyt kaikki tunnistaa teidät, kun kuljette kylillä. Toivottavasti osutaan jossain vastakkain kun mä käyn siellä suunnalla. Äipällä on tänään joku vapaapäivä ja se vei mut nyt aamulla jo pitkälle lenkille. Kiitokseksi mä sitten ajoin sille pupua ja oikein näytin, että tässä se on tee sille jotain, mutta eihän se osannut. Ei sillä ollut kyllä mitään asettakaan mukana. Siinä hommassa tuli niin kuuma, että piti juoda polun vieren lammikosta ja uittaa siinä lätäkössä vielä tassutkin. Mukavaa viikkoa pallopelien seurassa "Tuulisen tähdet"! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuut sitten hei moikkaan, jos meijän raitilla tavotat, Eka. Mut sullahan on ollu mahtava pupujäljestyspäivä. Olis kuule melko kolakan näköstä, jos sun äippäs kulkis pyssy olalla, ku oottee lenkuralla. Eiköhän se oo paree, että ootat vaan rauhallisesti, että Jäbäleisson veis sut mettälle. Paitti onks jo joulurauha julistettu mettäneläville?

   Poista
 7. No jopas on hienot! Vielä ne sponsoroitten nimet nuttuihin, kuten niissä formuloissakin on, niin olette tosi makeen näköisiä. Nyt niitä sponsoreita etsimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa toi meijän iskä olla meijän ainoo sponssari ja me kyl markkinoidaan häntä ihan ruakapalkalla. :D

   Poista
 8. Lämpimiä pallokemuja Pallokerho Puhurille. Karkki kiittää ja muiskuja satelee täältäkin. Miltähän turkis näyttäisi pallopoikien päällä, hmn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mialuusti pelattas Karkin kaa palloo, joten tulkaa taas käymään. ASAP.

   Turkis? Me tyästettiin äipän Kettupuuhka Pelleriiniä... ;)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Jep, jep, pirkko! Kyä nää päällä kehtaa patseerata.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kyä Vekki osaa ommella vaikka mitä, joten kelpaa meijän patseerata uusissa paltoissa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!