sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Paras (iskänpäivä)lahja

Meijän iskä on kotosin Pohjanmaalta.
Me keksittiin ihan tajuttoman älyttömän messevä
iskänpäivälahja.
Meille Jussi-paidat!

 

Että oikein lepposta ja kepposta iskänpäivää!

Joo, muuten meijän hyvillä plokikamuilla,
on kans tämmöset Jussi-paidat.


26 kommenttia:

 1. Upeesti sopii nuo Jussi-paidat ja varmaan lämmittää mukavasti :) Mikäs on viettäessä asianmukaisesti pukeutuneena isien juhlapäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja varmalla meijän iskällä on hyvä miäli näin reilusta lahjasta. :D

   Poista
 2. Kyllä osasittekin luoda upean win-win tilanteen: iskälle iloa ja teille lämpöä. Paidat korostavat hienosti teidän maskuliinisia puolianne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, melko ovela veto tää lahja, todellakin win-win, Aatu ja Jiri. :D

   Poista
 3. Mahtavat paidat! Ja pituuskin näyttää olevan melkoisen sopiva. Noin pitkävartaloisille pojille. Me juhlitaan iskän päivää lähtemällä emännän kans lenkuralle, kun ilma on lauhtunut ja isäntä lähtee salille. Sopii mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin teilläkin on iskänpäivät lähteneet käyntiin. Jatketaan samaan hyvään malliin. Joo.

   Paita ei ihan peitä bebandeerosta, mut tärkeintä on, että rintakehä ja maha pysyy lämpimänä. Ai joo, ja ettei pissa mene hihasta sisään. ;)

   Poista
 4. Hienoa on olla olemassa tuo yhteys Pohjanmaalle, jotenkin vain se oikeuttaa käyttämään Jussipaitaa. Meillä sitä ei ole ollenkaan, Juha Mieto nyt lähinnä tulee Pohjanmaasta mieleen ja puukkojunkkarit, mutta onhan se kaikki silti kotimaata, joten saa meitin Wuppekin tallustella pakkasten tullessa komiasti kuin aito pohojanmaan poika.
  Tuulistenpojilta puuttuu se kuuluisa puukko vyötäisiltä, mutta onhan sentään se pistooli mukana matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Määhän oon kans Pohjanmaalta, Tyrnävältä. Tuisku tulla tupsahti Järvenpäästä. Hyvin voi Wuppe edustaa Pohjanmaata ja Suamee. Ollaan kaikki yhtä suurta koiraperhettä. :D

   Pistoolit, kih hih, parhautta.

   Poista
 5. Onneksi ette oo häjyjä, mutta komeita ootta pairoissanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ei olla häijyjä, eikä oo kyl meijän iskäkään. Enempi ollaan tämmösiä tolkun poikia, ihan niiku iskäkin. Joo ja komeita, iskää myären.

   Poista
 6. Onpas hienot nutut pojilla! Nyt ei haittaa pakkaset, tuulet, tuiskut, myrskyt ja mylväykset.

  VastaaPoista
 7. Super-hyper-upeilta näytätte jussipaidoissanne, aidoilta härmänhäjyiltä. Olen Palvelijattaren kanssa käynyt pikkueukkoa katsomassa ja ihmettelemässä Ylihärmän laakeita aakeita. Siellä tuntuu, että taivas on ihan päälaella, kun ei ole horisonttia mihin verrata mittakaavoja.
  Palvelijatar sanoo, että olen salapoliisikoira pyssy mahan alla. Ihka ensimmäisessä jussipaidassa yli neljä vuotta sitten oli ampuma-aukko ihan liian pieni. Palvelijatar lähetti minusta kuvan jussipaidassa ja esitti valmistajalle, että aukkoa olisi avarrettava, jotta hyvinvarustetut urokset välttyvät suihkuttamasta paidan sisälle. Pian mainostivatkin uutta mallia, mutta eivät jaksaneet edes kiitosviestiä meille lähettää tuotekehittelyideasta. Mokomat.
  Viettäkääpä vilkasta ja villi isänpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi-oi, olivatpa ahneen tympeitä siellä paitatehtaalla. Pöh! Me kyl kiitellään, ku tommosen tuotekehittelyn teitte, että pistooli on paijan ulkopuolella, meinaan kainalosuihku tuntuu kotvan kuluttua kylmältä. :D

   Villeillään!

   Poista
 8. Upeet paidat, mahtaa teidän iskä halkeilla onnessaan ;) Meidän kisut hankki isukilleen talvikengät, sellaset vähemmänpelottavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyä iskä meitä kattelee suu hymyssä ja selkeesti on onnellinen miäs. Niiku on selkeesti onnskuna teijänkin isukki. Hianoo!

   Poista
 9. Kyllä on kommeet paejjat! Nuista sitä oon minnäe jo kaks talavee huaveellu. Männä talavena ee ollunna sopivija kokoja ennee. Pitäsköön nyt koettoo jos lööstys. Kyllä on teejjän iskä onnempoeka ku on nuin kommeet kaverit huushollissa. Hyvvee issäenpäeväjjatkoo teelle koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paahan tilaten (tää ei oo maksettu mainos), kuomahyvä, pittää sitä kommeella olla kommee paita. Yhtä hyvin sopii savolaiselle ku pohjanmaalaisellekin. Asenne ratkasee. :D

   Poista
 10. Komiat on poijaat ja komiat on paidat:) Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täytyy olla paita miäskoiraa myären. Terkut Ossille!

   Poista
 11. Kommeet pojjat kommeissa paijossaan :) Mutta onk iskällä myös tommonen paita?
  Mukavoo marraskuun jatkoo ja muiskut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ei oo iskällä tämmöstä paitaa, viälä. Sukat kyl on. Äipän ystävän Tiltun tekemät villikset. Muiskujaaaaaaa!

   Poista
 12. Voi pojat, mitkä paidat! Meikähän on kotoisin Peräseinäjoelta, joten pitänee hankkia minullekin tuollainen paita. t. Eka

  VastaaPoista
 13. Kyllä noilla nutuilla kelpaa nyt kylänraittia tepastella! Varmasti lämmittävät mukavasti. Muiskut teille molemmille meidän toipilaalta!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmittää ja ennen kaikkee ollaan kylän komeimmat koirat. Kyä kuule ihmisten päät kääntyy, ku liikutaan kylillä.

   Parantavia muiskuja Typylle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!