torstai 11. syyskuuta 2014

Onpa pientä (taas)


Mikä täs kuvassa ny on niin hauskaa???
Äippä höpisee jostain ristissä olevista tassuista ja kaksipäisestä kotkasta.
TÄH!!!
Kui voi noin isolla paksulla ihmisellä olla niin piänet aatokset.
Me äimiskäkkylöidään.


Noh, täs kuvassa ei oo tassut eikä lippa vinossa, joten kaikki hyvin.


Mettä on iso?
Vai ollaanks me vaan niin piänii...

31 kommenttia:

 1. Siiamilaiset! En kylläkään ymmärrä tuota kuvaa, yksi häntä, kannon takana? Kenen häntä, onko ollenkaan häntä? Onko kanto? Missä teitin kropat ovat? Taiottu pois?
  Juu, ei ymmärrä, ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, ollaan me kyl käheitä ku osataan taikoo ittemme vaikka miks, ykshäntäsiks siimamilaisikskin. Terpsat Wupelle!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar11. syyskuuta 2014 klo 22.18

  Voi hyvät hyssykät, kyllä teistä Tuuliset Pojat saa upeita otoksia! Velmut Veljekset ; ) Mahti Mäykyt. Täysin ylittämättömät. Paha olis panna paremmaksi, joten ei me edes yritetä : )
  Pirtsakkaa perjantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäykyt ny vaan on niin kuvauksellisia, joo, ja sen huamaa myäs sun kuvistas. Poreillaan perjantaina ja lauantaina laiskotellaan.

   Poista
 3. Kotkan katseet teillä kyllä on. Näkyikö riistaa?
  Mikä mettä, kohtuuisolta aukoltahan tuo näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkana pitää olla, Aatu. Tiä yhtään minkä kannon takan joku pupu luuraa. Kaikkia jälkiä haistellaan ja yritetään seurata, mut tual taluttimen toisessa päässä on semmoset painot ettei me päästä riistan perään. Joo, tossa oli sankka mettä, ny on laakeeta ja istutettuja taimia.

   Poista
 4. Ykshäntänen ja kakspäene määräkoera :D Hieno otos ja posseeraas.
  Ne on metät isoja. Sinne hävijjää äkkijä yks pikkukoera, ja kakssii. Varsinnii ku se on täännä hyvijä hajuja.Parempi se on että pyssyy vuan narumpiässä. Ettee kää niinku plokikamu Typylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tämmösiä hupasia veikkoja, kuvissakin. Äippä kyl yritti ottaa meistä oikeeta poseerauskuvaa, semmosta herttasta (pyh ja pöh), mut ei me ehitty katteleen kameraan ku ympärillä oli hajuja ja kaikkee muuta kiinnostavaa. Joku toinen kerta sitten (ei kyllä tuu tapahtuun).

   Typy se olikin rempassu oikeen hualellisen retken. Onneks osas sitten lopulta tulla kotiinsa. Huh huh, on siellä ollu kotiväellä sydän sykkyrällä.

   Poista
  2. Näin on, oltiin huolesta aivan suunniltaan. Tai ainakin minä. Isäntä kyllä luotti, että Typy palaa kotiin. Ja palasihan se, kaiken lisäksi hengissä ja ehjänä. Mutta kyllä säikäytti...

   Typyn emäntä

   Poista
 5. Ette te ole pieniä. Te olette vain vähän matalampia kuin jotkut toiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, toi oli hyvä lohkasu, Myrsky ja Minna.

   Poista
 6. Siis voi pojat, miten ihana kuva se ylimmäinen on! Äippä kuolaa tässä koneen ääressä, vaikka mä olen perheen kuolaaja! Ravistelen aina välillä lenkillä sellaiset pitkät kuolat pitkin ruohoja, jotta kaverit tietää missä olen mennyt.
  Metsät on ihan parhaita paikkoja! Me kierrettiin äipän kanssa eilen toista tuntia pitkin ryteikköjä, koska minähän en poluilla kävele, ellei ole pakko. Hajut on siellä kauempana. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sua olis sitten helppo seurata, ku kulkis vaan sun kualaroiskeittes persässä, keh heh. Sä oot kyl oikee eräMIÄS. Joo.

   Poista
 7. Kivasti teillä on nuo tassut ristissä ja aivan totta kuin kasipäisellä kotkalla päät kenossa sivulle. Älä huoli on metsät isoja ihmisellekin sinne niitä jopa eksyy. Olette te meinioita yhdessä käyn kyllä aina lukemassa kun tuo teidän äippä kirjoittaa niin mukavalla tavalla ihan tavallisistakin asiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katinka, kiva ku käyt kattelemassa ja kuulostelemassa meijän elämää. Tääl me touhutaan kaikenlaisia arkisia asioita, mut eipä tän elämän niin erikoista tarvii ollakaan. Pääasia, että ollaan onnellisia.

   Poista
 8. Hauskassii kuvei teist onki otettu. Mut ei se kyl sitä muuta, et komioi ootte vaik tassukki vähä ristis. Mettä o hiano, niinku täälki. Tairanki olla melkkest yht piäni ku teki, mut teil on tooi erinomane maastofäri. Mää ole nii valkone, et munt heti löytä. Siit äiti on kuulema iha onnelline. Mää ole kuulema nii tärkkiä hänel.
  Pususii ja syksy jatko. toivottavaste yht lämmint jatkoski. Terkuin Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soon hyvä, että sää näyt mettässä, Essi. Me ku ollaan tämmösiä maastonakkeja, niin hävitään hyvin hätäseen tonne heinikkoon. :)

   Muiskeloita ja mukavaa menoa!

   Poista
 9. Olette te semmoinen kaksikko....aina tulee hyvälle päälle kun teidän touhuja ja kuvia katselee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo! Kato ku mekin käyään viihtymässä teijän plokissa, niin täshän sitten tulee tuplanaurut ja hyvät mielet päälle.

   Poista
 10. Sanon nyt ihan varovasti ja pienellä äänellä, että toi eka kuva on kyllä tosi mainio! <3 Melkein ko kaksipäinen mäyräkoira.. ;D

  Ihanaa viikonloppua teille ihanat! Tytöt lähettää oikein juoksevia (!) muiskuja teille poitsut - *smak*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, just semmonen toi eka kuva onkin: kakspäinen mäyriäinen. Oikein hempeetä viikonloppua teille kaikille muiskujen kera.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Niin, me ollaan yhtä kuvauksellisia ku Sulo.

   Poista
 12. Kyl on veljekset ku ilvekset!
  terkut Väinöltä ja Kiisulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaanki tämmösiä mettänpoikii viiksekäitä. :)

   Poista
 13. Hianoi kuvii. Ei sunkas teit, pojat, vähä pelota ko tassu tassus ja kylki kyljes kuljette? ;) No ei vaiskaa, kylhä mää tiärä kui rohkeit ja pelottomii poikii te ootte oikeesti! Muiskutuksii molemmil! <3
  - Elli -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, kyä meitä välillä vähän pelottaa ja sillon haetaan tukee ja turvaa toisistamme. Vaik meil on eri taluttimet, niin vanhasta tottumuksesta mennään tasatahtiin ripirinnan. Muiskusii sulle murunen.

   Poista
 14. Hienoja kuvia! Te kyllä taidatte poseeramisen taidon. Ja tehän ette karkaa metsän siimekseen, ettehän... ootte sen verran fiksumpia kuin tuo meidän pitkäsääri.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota noin, jos totta turistaan, niin mentäs ja lujaa, jos vaan irti päästäs. :D

   Onneksi Neiti Pitkäsääri löysi reitin kotiin. Varmalla olitte ihan suunniltanne, äippä tiätää tunteen...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!