torstai 20. helmikuuta 2014

Ensimmäinen vuoteni

Myrsky: Mähän muuten täytän ens kuussa kolme vuatta.
En oo enää pentukoira, enempi könsikäs.
Silmävilke on pysyny ennallaan,
samoin taunopalomainen sharmi.
Joo.

Kiva olis kattella teijän kamujen pentukuvia.

Tässä on kuvia mun ekasta vuodestani:

 

 

 

 

28 kommenttia:

 1. Todellinen komistus heti alusta pitäen. Ja ilmeissäkin löytyy : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovasti mua on kyl koreeks pojaks tituleerattu, enkä oo silti yhtään ylpistynny ja ilmeitä pitää olla. :D

   Poista
 2. Oletko sä kaima joskus muka ollut noin pieni (ja suloinen)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu. Ekaks olin piäni ja yks kaks kasvoin isoks, äipän miälestä ihan liian nopeesti.

   Poista
 3. Söpö nuorimies olet! Kissamamman pentukuvia on tulossa blogiin lähipäivinä, seuraa siis tarkasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurataan! Ja kyl miäskoirakin voi olla söpö, kissat ny on aina söpöi.

   Poista
 4. Ihanii lapsuuskuvia. Ossin vauvakuvia oli ihan muutama ja nekin katosivat kovalevyn rikkouduttua, sniis. Terkkuja komistus, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuvien katoaminen on kyl jurjan kurjaa. Äippä sano, että pitäis meijänkin kuvia teetettää paperiseksi, ne ku säilyy kauemmin kuin bitit.

   Morot Ossille!

   Poista
 5. Aika söpö oot, höppänäinen! Minne sun ylimääränen nahka on hävinny? Sitä mä vaan ihmettelen...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, enkös ollukin melkonen makkarasukka pentuna ja korvat näytti ihan dumboilta. Jotenkin mä vaan kasvaessani täytin sen ylimääräisen nahkan. Sä oot aina ollu yhtä napakka nahkoihis ja söpö, Mirkkunen.

   Poista
 6. Olet ollut tosi söppänä lupsuluominesi <3
  Olis tosi kiva näyttää (uusintana) pentukuvia. Mutta ne on kaikki nyt taivaan tuulissa. Ainoat säilyneet taitaa olla blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuvien häipyminen taivaa tuuliin on gaumeeta. Oothan nyt ottanu varmuuskopiot kuvistas, kysyy äippä. Meijän kuvat on tietsikalla ja kahdella erillisellä ulkoisella kovalevyllä, mut voi ne silti tuhoontua. Äippä aiko tilata meistä semmoset valokuvakirjat, ku ny joskus kerkeis, hänellä on muka tänä keväänä kiireitä. Pöh!

   Terkkuja Artulle! Me kyl käydään lukemassa kamuen plokeja, mut ei olla hirmeesti kommentoitu, huhtikuun lopulla äippää helpottaa noi opiskelut ja me siirrytään normiarkeen eli on vaan työ + opinnäytetyö.

   Poista
  2. Ei ole mitään uutta varmuuskopioitavaa, kuten blogista ootte huomannu. Kuvaaminen on jäänyt ja emäntä vaan riimittelee tekstiä blogiin.

   Teidän äipälle virkeyttä ja intoa kevään kiireiisiin. Huimaa tuo työmäärä, onneksi täällä on alettu karsia rankalla kädellä kaikkea ylimääräistä, rasittavaa ja turhaa. Jäljellä on paljon lepoa ja rapsutusta Artulle :)

   Poista
  3. Joo, teijän äipällä onkin hyviä riimityksiä.

   Äippä kiittää! Lomaviikko tulee kuulema enemmän ku tarpeeseen. Hän aikoo tehä rästitehtäviä pois, kun ne syä enerkiaa. Me mitään tommosesta ymmärretä, me syyään luita. Terkut Artulle!

   Poista
 7. Siinä on komeutta kerrakseen, jo nuoresta pitäen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolleen meijän äippäkin aina sanoo. Pitäähän joka perheessä olla vähintään yks komistus. Teijän perheessä on kyl kaks, meinaan kaunotarta. Joo.

   Poista
 8. Voi ABUA taas, miten söpösiä kuvia! <3 Ja hei, noi korvat..*hihittää vain ihan pikkuisen sisäänpäin* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa nauraa, sehän pidentää ikääkin ja on kaikenpualin terveellistä ja friskaavaa. Dumbokorvat ja makkarasukat oli mun tavaramerkit pentuna. Muiskut Tytöille!

   Poista
 9. Sinähän Myrsky olet sitten suurin piirtein saman ikäinen kuin Santeri, joka täyttää kanssa kolme vuotta maaliskuussa. Hyvää vuosikertaa molemmat, eiköstä vaan? (Santeri lähettää mäyrismäisiä terveisiä peittoluolastostaan emännän ja isännän sängystä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ollaan Santerin kaa mainiota vuosikertaa ja voimiemme tunnossa, todellakin. Peittoluolasto on parhautta.

   Poista
 10. Kyllä olet ollut söpö pikkumies, Myrsky. Ihan vallan valloittava! Typystä on vauvakuvia meidän blogissa. Pimun vauva-ajoista on niiiin kauan, että sen kaikki vauvakuvat löytyvät vain paperiversioina. Siksi niitä ei ole blogissakaan koskaan ollut. Muiskut teille molemmille täältä meiltä!

  Typy ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valloittava! Tattista kehuista ja yritän pysyy hurmurina aina. Pyry-pappakin oli vielä vanhoilla päivilläänkin sydänten murskaaja ja kaikki siihen rakastui.

   Tuplamuiskut Typylle!

   Poista
 11. Aah, ihania kuvia, senkin, senkin....hurmuri!!! Meinasin pyytää uusintana, mutta olihan se vielä tuolla sivussa, tuo mun lempikuvani susta. Tuo takaapäin otettu, missä oot ihan kuin lentoonlähdössä, korvat sivulle lerpattaen ;D Maailmanparas kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin, senkin... söpöliini! Juu, lentoonlähtökuva on otettu Reisjärvellä, jossa me yövyttiin, kun oli niin pitkä Tyrnävältä kotiin. Juosta pylkkäsin ihan simona ja kaikki nauroi. Muiskut sulle, Elli Karamelli.

   Poista
 12. Sähän vaan komistut ja komistut. Synttärionnittelut samaan kyytiin vielä :D

  - Mufi ja sen könä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mufi, tattista kuoma kehuista ja toivottavasti sun könäs on tolpillaan. Sovittasko niin, että tästälähtien vaan sinä teet hangessa kuperkeikkoja?

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Ah, kiitos! *pyörittelee silmiään ja yrittää esittää vaatimatonta*

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!