lauantai 3. elokuuta 2013

Pallonongintaa, suoasikkilaji

Minä, pallo ja Tuisku.

 

Kattokaa Tuiskun ilmettä ja asentoo. 
Tirsk....

 

Tää uus pallohan ei uppoo.
Onneks Tuisku tykkää onkia sitä vedestä.
Kumman usein toi pallo tonne puturaan viärii.

 

Välillä meille tuli iso jano, onneks oli vettä liki.
Ja sitten taas jatkettiin pallonongintaa.

16 kommenttia:

 1. Tosi hieno pallo! Kyllä teidän kelpaa, Myrsky ja Tuisku, kun on oma lampikin. Meillä on viidestoista päivä turkin nypintä koirauimalassa. Samalla ehkä varataan ensi kertaa uima-aika altaaseen. Siis ehkä. Kunhan ensin nähdään paikka & uittajat ja kuullaan vähän tarkemmin niiden systeemeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte kyl molemmat tosi urheilullisia, kun käpyttelette pitkiä lenkuroita. Koirauimalat ovat vissiin aika suosittuja, varsinkin kuntoutuksessa. Tiä vaikka olis kuinka mukavaa se polskiminen, ei olla koklattu.

   Poista
 2. Teillä on oikean kokoinen juoma-allas. Kyllä meidän pihallekin voisi tuommoisen joku kaivaa.

  Ps. Onneksi Tuiskulla on suuri suu. Se on hyväksi tossa touhussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on henkilökohtainen ämpäri ja vaikka mitä pihalla. Tossa meijän lammessa käy parveittain lintuja kylpemässä ja juomassa, että sen puolesta sulla vois olla aina paistiainesta lähellä, jos teijän pihassa olis lampi. ;D

   Poista
 3. Voi Tuulipojat, onko teistä tullut ihan kokonaan pallopoikia? Niin kiinnostuneita näytätte olevan pallosta. No onhan se aika kiva harrastus. toinen viskaa pallon plutakkoon ja toinen hakee:) Työnjakoa? Terveisii teille, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä pelaa tää työnjako hyvin. Siis silleen, että Tuisku tekee kaikki noudot ja kiikuttaa pallon äipälle.

   Poista
 4. Pallopelit ovat joukkuepelejä, jokaisella pelaajalla on oma tehtävänsä. Ihan kuin teillä. Sillä tavalla peli sujuu. Ja jos ei sujuisi, niin ei teilläkään niin hauskaa olisi, jos vaikka kumpikaan ei noutaisi palloa, vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin totta, HooPee. Tuisku on kyl tosi näppärä pallononginnassa. Suorastaan korvaamaton, muuten äippä joutus ravaan lammella solkenaan.

   Poista
 5. Jospa Tuulisista pojista on kehkeytymässä Allaspoikia :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä me tosiaan notkutaan altaan reunalla paljon, joten nimimuutos, ainaskin kesäaikaan, olis paikallaan. :)

   Poista
 6. Hei pallopää-murut, miten te jaksatte AINA hillua noitten pyöreitten esineitten kanssa? Mä en jaksais, en varsinkaan jos ne ei vingu. Mut kun teitä on kaks, niin teillä on paljon iloo vinkumattomistakin palloista: toinen voi leikkiä piipitintä, kun toinen vinguttaa!:D
  Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä kuttun tota veikkaa Viirupääks, ku se sinkoilee salaman lailla sinne sun tänne ja tonne, mut ollaan me kyl melkosia Pallopäitäkin. Meist on tullu pallohulluja, menee tämmöset hommat kuulema överiks koirilla hyvin helposti. Riamukasta menoo sullekin, Pupujussisemme! Muiskut.

   Poista
 7. Pallo-onginta on paljon mäyrisystävällisempi laji kuin kalanonginta, siihen ei liity pelottavia koukkuja saati sätkiviä fisuja, sitä meilläkin harrastetaan ;D

  VastaaPoista
 8. Oon vähän kateellinen veteen menevistä mäykyistä! Epsi kahlailee joo. Muttei mikään lelu motivoi kyllä veteen menoa. Varsinkaan Ronjan kohalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Siis ei me uida, paitti Tuisku kerran ku se liukastu veteen. Tuisku kyl suastuu kahlaamaan, mut mä en missään tapauksessa kastele tassujani. Kyä näin on, joten KAIKKI mäykyt ei vaan tykkää vedestä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!